Katy Perry:

Etter bruddet: - Jeg krasjet

Sangeren åpner seg om det tidligere bruddet med sin nåværende forlovede, Orlando Bloom.

LANGT NEDE: Sangstjernen Katy Perry innrømmer i et nytt intervju at hun tok det tidligere bruddet med sin nåværende forlovede, Orlando Bloom, svært hardt. Foto: NTB Scanpix
LANGT NEDE: Sangstjernen Katy Perry innrømmer i et nytt intervju at hun tok det tidligere bruddet med sin nåværende forlovede, Orlando Bloom, svært hardt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 kom nyheten om at Hollywood-paret Katy Perry (35) og Orlando Bloom (43) hadde valgt å ta en pause fra forholdet. Da hadde paret vært sammen siden de møtte hverandre under Golden Globe-utdelingen i 2016.

Årsaken til bruddet skal ifølge Mirror ha vært at skuespilleren og sangeren befant seg på ulike steder i livet. 35-åringen ønsket seg nemlig barn og ville gifte seg, mens skuspillerkjæresten allerede hadde vært gjennom det en gang tidligere.

I disse dager venter paret sitt første barn sammen, og i februar i fjor kom nyheten om at de hadde forlovet seg. Fra tidligere ekteskap med supermodellen Miranda Kerr, har Bloom sønnen Flynn Christopher Bloom (9).

Til tross for at det ble en lykkelig slutt for paret, innrømmer sangstjernen nå at hun var langt nede etter det nevnte bruddet. Det gjør hun i et nytt intervju med radioprogrammet SiriusXM, ifølge People.

- Veltet meg i min egen sorg

Bruddet kom nemlig på samme tidspunkt som albumet hennes «Witness», med hitsangene «Swish Swish» og «Chained to the Rythm», ikke skal ha levd opp til forventningene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.