Katy Perry:

Etter bruddet: - Jeg krasjet

Sangeren åpner seg om det tidligere bruddet med sin nåværende forlovede, Orlando Bloom.

LANGT NEDE: Sangstjernen Katy Perry innrømmer i et nytt intervju at hun tok det tidligere bruddet med sin nåværende forlovede, Orlando Bloom, svært hardt. Foto: NTB Scanpix
LANGT NEDE: Sangstjernen Katy Perry innrømmer i et nytt intervju at hun tok det tidligere bruddet med sin nåværende forlovede, Orlando Bloom, svært hardt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 kom nyheten om at Hollywood-paret Katy Perry (35) og Orlando Bloom (43) hadde valgt å ta en pause fra forholdet. Da hadde paret vært sammen siden de møtte hverandre under Golden Globe-utdelingen i 2016.

DEN GANG DA: Katy Perry og Orlando Bloom avbildet sammen i Malibu våren 2016, ikke lenge etter at de først møttes. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
DEN GANG DA: Katy Perry og Orlando Bloom avbildet sammen i Malibu våren 2016, ikke lenge etter at de først møttes. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Årsaken til bruddet skal ifølge Mirror ha vært at skuespilleren og sangeren befant seg på ulike steder i livet. 35-åringen ønsket seg nemlig barn og ville gifte seg, mens skuspillerkjæresten allerede hadde vært gjennom det en gang tidligere.

I disse dager venter paret sitt første barn sammen, og i februar i fjor kom nyheten om at de hadde forlovet seg. Fra tidligere ekteskap med supermodellen Miranda Kerr, har Bloom sønnen Flynn Christopher Bloom (9).

Til tross for at det ble en lykkelig slutt for paret, innrømmer sangstjernen nå at hun var langt nede etter det nevnte bruddet. Det gjør hun i et nytt intervju med radioprogrammet SiriusXM, ifølge People.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

- Veltet meg i min egen sorg

Bruddet kom nemlig på samme tidspunkt som albumet hennes «Witness», med hitsangene «Swish Swish» og «Chained to the Rythm», ikke skal ha levd opp til forventningene.

I intervjuet forteller hun hvordan den lille knekken, som ikke virket så stor fra utsiden, ble som et jordskjelv for henne selv - som nesten knakk henne i to.

- Jeg hadde slått opp med kjæresten min, som nå er min kommende barnefar, og jeg gledet meg til å sveve etter albumet. Men verdsettelsen gjorde meg ikke svevende, så jeg krasjet, forteller hun til radiokanalen.

Videre forteller hun hva som var den avgjørende faktoren til at hun kom seg gjennom den tøffe tiden.

- Takknemlighet er trolig det som reddet livet mitt, for hvis jeg ikke hadde funnet det så hadde jeg veltet meg i min egen sorg, forteller sangstjernen, og fortsetter:

- Men jeg fant en måte å være takknemlig på. Hvis ting blir skikkelig, skikkelig vanskelig, går jeg rundt og sier «Jeg er takknemlig! Jeg er takknemlig!», selv om jeg er i et dritthumør.

GRAVID: Daniel Louis og kjæresten Kristina Vassileva venter barn. Nå avslører de at hun var gravid mens han deltok på skandaleprogrammet «Ex on the beach». Vis mer

Venter ei jente

Helt siden Bloom og Perrys forhold ble kjent, har de vært et av Hollywoods mest omtalte par. Dermed var det flere som ropte «hurra» da paret fant tilbake til hverandre. Det skal ha skjedd omlag elleve måneder etter bruddet.

På selveste valentinsdagen 14. februar i fjor annonserte paret at de hadde forlovet seg. Det svært romantiske frieriet skjedde på staselig vis i et helikopter etter at paret hadde vært ute og spist middag sammen.

Kord tid etter frieriet delte Perry et bilde av seg selv og forloveden på Instagram - sammen med hånden hennes, som hadde fått en stor, vakker ring på den ene fingeren. I bakgrunnen av bildet var det også en haug med hjerteballonger.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

I mars i år kom også den gledelige nyheten om at Perry er gravid. Nyheten delte sangstjernen selv nok en gang på Instagram, i forbindelse med slippet av sangen «Never Worn White».

Da var det fremdeles ikke kjent hvilket kjønn den lille babyen hadde. I april delte imidlertid sangeren et bilde på Instagram av Bloom, dekket i det som så ut til å være glasur i ansiktet. Fargen på glasuen var rosa.

View this post on Instagram

💕 it’s a girl 💕

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

- Det er en jente, skrev hun til bildet av forloveden, som i skrivende stund har over 3,7 millioner likerklikk.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om nakenpadlingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer