Mie Mack Cappelen:

Etter bruddet: - Fortsatt vondt

Åpner seg om tiden etter bruddet.

BRUDD: For et par måneder siden ble det slutt mellom Mie Mack Cappelen og Ali Esmael. Nå åpner hun seg om tiden etter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: For et par måneder siden ble det slutt mellom Mie Mack Cappelen og Ali Esmael. Nå åpner hun seg om tiden etter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Da den andre sesongen av «Love Island Norge» begynte å rulle over skjermene i januar i fjor, var det store forhåpninger blant både deltakere og seerne.

Blant parene som fant kjærligheten i villaen, og etter hvert valgte å fortsette forholdet på utsiden, var Mie Mack Cappelen (23) og Ali Esmael (30).

I starten av september ble det imidlertid kjent at paret hadde valgt å gå hver til sitt, etter halvannet år sammen.

«Ali og jeg har valgt å gå fra hverandre og vi skilles som venner med ingenting annet en kjærlighet for hverandre», var blant det Mie skrev på Instagram.

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

- Fortsatt vondt

Se og Hør møtte Mie Cappelen i forbindelse med Kylie Cosmetics-lanseringen i Norge denne uken. Da kunne hun fortelle at det fremdeles er tøft.

- Det går veldig opp og ned. Det er jo et brudd, og det tar lang tid. Det er nå to måneder siden det ble slutt, men det er fortsatt vondt - vi var jo sammen i halvannet år, sier hun, og legger til:

- Vi hadde en veldig dyp relasjon, og jeg går gjennom min første kjærlighetssorg. Det er tøft.

Den tidligere realitydeltakeren forklarer videre at hun for tiden prøver å gjøre ting for seg selv, og at hun forsøker å ha en positiv innstilling til det meste.

- Jeg ser lyset i enden av tunnelen - det høres dramatisk ut - men det kommer til å gå over og gå fint, flirer hun.

LOVE ISLAND: Mie Cappelen og Ali Esmael fant kjærligheten på programmet «Love Island» i vinter. Siden da har det oppstått flere rykter om brudd mellom paret. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Kjærlighet på tv igjen?

Da det tidligere paret kunngjorde at de hadde valgt å gå hver til sitt, understreket begge parter at de skilte lag som venner. Det påpeker Mie overfor Se og Hør nå også, to måneder etter bruddet.

- Vi har litt kontakt innimellom, det er viktig for oss å ha en god tone. At vi har den respekten for hverandre. Vi har vært gjennom veldig mye sammen, så det er viktig for oss å bevare det.

23-åringen forteller at det er fort gjort å bli uvenner når de har vært så synlige på sosiale medier - der det fort kan skje at noen ønsker å ødelegge forholdet.

- Kunne du funnet kjærligheten på tv igjen?

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

- Jeg tror kanskje ikke jeg skal hive meg inn i det, nei. Ikke med vilje i hvert fall, ikke som det er nå, ler hun, og avslutter.

- Jeg tror det er en goood stund til jeg prøver å finne kjærligheten igjen.

LES OGSÅ: «Love Island»-paret tok forholdet ett skritt videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer