Ashley Graham:

- Etter bønnen river vi av hverandre klærne

Den høygravide modellen åpner seg om sexlivet.

VENTER BARN: Ashley Graham og Justin Ervin har vært sammen i ti år. Snart blir de foreldre også. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Ashley Graham og Justin Ervin har vært sammen i ti år. Snart blir de foreldre også. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august kom den hyggelige nyheten om at modellen Ashley Graham (32) og ektemannen Justin Ervin (31) venter sitt første barn sammen.

Graviditeten avslørte paret selv på sine respektive Instagram-kontoer på deres niårsbryllupsdag.

Den vordende moren delte denne søte videoen med sine ni millioner følgere, og begge virker svært lykkelige over å skulle bli foreldre.

Prioriterer bønn

Ekteparet, som begge er kristne, traff hverandre i kirken i 2009 og giftet seg ett år senere.

Nå avslører Graham at til tross for at hun er gravid i syvende måned, så er det ingenting i veien med sexlivet deres. Men aktiviteten som tenner duoen, kommer kanskje overraskende på noen.

Da 32-åringen gjestet «A Little Late with Lilly Singh» onsdag, fortalte hun nemlig at noe helt spesielt skjer når hun og mannen sitter i bønn sammen.

- Vi liker egentlig begge to å meditere og be hver for oss, men så har vi oppdaget at det føles enda mer intenst når vi gjør det sammen. Det er typisk sånn: «Åh shit! Følte du det samme som meg?», delte modellen, ifølge E! News.

Videre forklarte hun at det har noe med den intime stemningen med dempet belysning og høy musikk å gjøre.

- Etter at vi er ferdige med å be, for vi har prioriteringene i orden, så river vi av hverandre klærne. Det er en fantastisk måte å komme nærmere hverandre på for begge to. Både når det gjelder det fysiske og det spirituelle, fortsatte hun.

Graham har aldri vært redd for å snakke åpent om sexlivet sitt. I januar innrømmet hun blant annet til bladet Elle at sex har vært nøkkelen til å holde romansen med Ervin i live.

- Ha sex selv om du ikke føler for det, anbefalte hun, og forklarte at for deres forhold er dette den beste måten å bli kvitt anspenthet.

- Først krangler vi, og så har vi sex og er helt oppslukt av hverandre. Dette får oss til å glemme alt og vi blir i godt humør igjen, sa hun til magasinet, ifølge E! News.

View this post on Instagram

🚼🖤🙋🏻‍♀️

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Sunt forbilde

Ashley Graham har i løpet av de siste årene blitt en av verdens mest omtalte modeller, og har gått på en rekke catwalker og vært forsidepike for prestisjetunge motemagasin som Vogue.

I 2016 var navnet hennes «på alles lepper» da hun prydet forsiden av Sports Illustrated i bikini som den aller første «plus size»-modellen.

I tillegg er hun kjent for å hylle kvinnekroppen slik som den er, fremfor å fremme usunne kroppsidealer. Hun ønsker blant annet å fjerne begrep som nettopp «plus size»-modell.

- Jeg har hatt den smertefulle erfaringen med at gutter har dumpet meg, fordi de fryktet at jeg skulle bli for tjukk senere i livet, røpet Graham for to år siden, ifølge People.

32-åringen drømmer om at hennes gjennombrudd som supermodell skal få andre kvinner til å føle seg vel, uansett hva slags kropp de har.

- Jeg håper at med flere rollemodeller som sier at «ja, jeg har cellulitter, ikke bare på beina, men armene også», vil kanskje den unge delen av Amerika bli annerledes.

Uhellet var ute på Time 100 gallaen i New York. Vis mer

LES OGSÅ: - Ville at folk skulle tro på at vi var forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer