SPILTE MED KATE: George Michael og Kate Moss er hovedpersonene i sangerens nye musikkvideo «White Light».  Foto: Fra videoen
SPILTE MED KATE: George Michael og Kate Moss er hovedpersonene i sangerens nye musikkvideo «White Light». Foto: Fra videoenVis mer

Etter 22 år ga han endelig Kate en sjanse ...

Supermodellen Kate Moss får endelig være med i en av George Michaels musikkvideoer.

SEOGHØR.NO: George Michael (49) er kjent for å bruke supermodeller i sine musikkvideoer, og har blant annet jobbet med Tyra Banks, Linda Evangelista, Christy Turlington og Naomi Campbell i videoene «Freedom 90» fra 1990 og «Too Funky» fra 1992.

En som til nå ikke har jobbet med Michael er Englands kanskje mest kjente modell de siste årene Kate Moss - som ble oversett til «Freedom»-filmen.

Tirsdag slapp Michael sin første musikkvideo på åtte år «White Light» og stjernen i videoen endelig Kate.

- Videoen dere venter på er stappfull av «eye candy», og tro det eller ei, jeg snakker ikke om meg selv, hintet sangeren før han offentliggjorde videoen.

Michael har skrevet sangen den svært personlige sangen «White Light» etter at han i høst var døden nær etter å ha fått en kraftig lungebetennelse.

- Jeg lever og jeg har så mye jeg har lyst til å gjøre. Var det musikk, vitenskap som reddet meg, eller måte du ba for meg, synger han.

49-åringen jobber for tiden med et nytt album.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sebra-trøbbel for George Michael