Danielle Staub:

Etter 21 forlovelser:
- Ferdig med dating

Realitystjernen har ingen planer om å inngå et nytt forhold med det første.

SINGEL: «The Real Housewives of New Jersey»-stjernen er singel etter forlovelse nummer 21, og har ingen planer om å date med det første. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: «The Real Housewives of New Jersey»-stjernen er singel etter forlovelse nummer 21, og har ingen planer om å date med det første. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er mange som kan skrive under på at kjærligheten kan være tøff. Men det er kanskje ikke alle som kan skrive under på at de har vært forlovet 21 ganger. Dét kan imidlertid realitystjernen Danielle Staub (57).

Staub er best kjent fra TV-programmet «The Real Housewives of New Jersey», et program som er kjent for å bringe seerne en rekke kontroverser, og det er kanskje nettopp derfor 57-åringen passer godt inn i gjengen.

Med tre ekteskap lagt bak seg og hele 21 forlovelser skulle man kanskje tro at Staub har gitt opp kjærligheten for lenge siden. Men det er visst ikke før nå at tanken om å kaste inn håndkleet har streifet henne.

VIL FINNE DRØMMEMANNEN: Else Sofie Berg (32) er blant deltakerne som ønsker å finne den store kjærligheten i «Love Island». Reporter: Kine Falch / Video: Marie Røssland Vis mer

Skulle bli hertuginne

Det var senest i 2018 at Staub giftet seg. Den gang var det forretningsmannen Martin Caffrey (66) hun ga sitt ja til, etter å ha datet ham i to år. Caffrey tok derimot ut skilsmisse bare fire måneder inn i ekteskapet.

Det tok likevel ikke lang tid før hun igjen planla bryllup - denne gang med tysk-franske Oliver Maier (53), som viste seg å være hertug av Provence. Dermed stod en hertuginnetittel og ventet på Staub, som skulle gifte seg med Maier - kun seks uker etter at de begynte å date.

View this post on Instagram

Mystery solved #photocredit @berangeresbh

A post shared by Danielle Staub (@danielle_staub) on

Bryllup ble det ikke noe av denne gang heller. Us Weekly kunne nemlig meddele samme dag som bryllupet skulle finne sted at paret hadde brutt forlovelsen. Dette avkreftet imidlertid Staub på sin egen Instagram-konto.

- For å legge ryktene om at vi ikke lenger er sammen døde, her er jeg sammen med min kjære, skal hun ha skrevet under en video av de to fra et hotell i New York.

Deretter kysset hun ham på kinnet, hvorpå han sa at han elsket henne.

«Her har dere det», avsluttet hun angivelig med i videoen, ifølge People.

Enkelte kilder hevdet at Staub bare valgte å utsette bryllupet på grunn av at hennes to døtre ikke hadde møtt hennes daværende kommende ektemann ennå. Ifølge kildene skal barna ha blitt overrasket over at prosessen hadde foregått så raskt.

Ifølge People tok romansen imidlertid slutt i juli, og skal vi tro Staub var forlovelsen med Maier den siste, i hvert fall for nå.

Ferdig med dating

Til People forteller realityprofilen nå om fremtidsplanene og tiden hun har gått gjennom. Hun sier blant annet at hun til den dag i dag ofte blir spurt på date, men at hun ikke lenger er interessert.

- Jeg er ferdig med dating og alt det der. Fritiden jeg har ønsker jeg å bruke hjemme sammen med mine to døtre og være lykkelig, sier hun til nettstedet.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

Videre forteller Staub at ved å se tilbake innser hun at hun har vært så fokusert på å gjøre den andre personen glad i forholdene sine, at hun har glemt seg selv.

- Menn har trengt meg, jeg har ikke trengt dem. De tjente eller beholdt pengene sine fordi de hadde meg, en vakker kvinne ved deres side, så de trengte ikke se etter noe annet, sier hun.

Fra 1986 til 1987 var Staub gift med Kevin Maher. I 1993 giftet hun seg med Thomas N. Staub. De var gift i 14 år, før de i 2007 gikk hver til sitt. Fra sitt andre ekteskap har realitystjernen døtrene Christine (25) og Jillian (21).

Ifølge Staub sitter hun ikke igjen med noe etter alle forholdene sine, og til People hevder hun at hun bare føler seg brukt.

- Jeg er ferdig med det, konstaterer 57-åringen.

INGEN RING: Emilie «Voe» Nereng ble forlovet tidligere i år, men under lørdagens sending av «Skal vi danse» danset hun uten ringen. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Forlovet tre måneder etter at de bekreftet forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer