Etter 20 års ekteskap sto han fram som homofil

TV-stjernen Fran Dreschers ektemann begynte å date menn etter skilsmissen.

FRA EKTEPAR TIL BESTEVENNER: Skuespilleren Fran Drescher ble ikke overrasket da ektemannen i mer enn 20 år, Peter Marc Jacoboson (bildet) stod frem som homofil. I dag har paret blitt bestevenner istedenfor ektepar. Foto: All Over Press
FRA EKTEPAR TIL BESTEVENNER: Skuespilleren Fran Drescher ble ikke overrasket da ektemannen i mer enn 20 år, Peter Marc Jacoboson (bildet) stod frem som homofil. I dag har paret blitt bestevenner istedenfor ektepar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Fran Dreschers ektemann Peter Marc Jacobson vakte oppsikt da han i 1999 stod fram som homofil, etter at paret hadde vært gift i over 20 år.

Men avsløringen kom ikke noen overraskelse på Fran (53), som er best kjent for sin hovedrolle i TV3-serien «Nanny».

- I løpet av ekteskapet vårt, sa han til meg at han trodde han var biseksuell, men at han ville fortsette med å være gift.

- Men etter skilsmissen innrømmet han at han hadde begynt å date andre menn. Innen den tiden hadde jeg imidlertid overlevd en kreftsykdom, så ingenting sjokkerer meg, sier Drescher til People.

Drescher - som for tiden er aktuell på amerikansk TV kalt «Happily Divorced», hevder hun i dag er bestevenn med sin tidligere ektemann.

- Det er herlig at vi har evnen til å omdefinere forholdet vårt. Alle de årene var ikke bortkastet, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det har ikke vært noen fordel å være homofil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer