Mandy Moore:

Etter 15 år avslører filmstjernen det «alle» har lurt på

«A Walk To Remember»-skuespilleren Mandy Moore innrømmer at forelskelsen var reell også utenfor kamera. 

<strong>- FALT FOR HAM:</strong> Skuespiller Mandy Moore innrømmer etter 15 år at hun fikk romantiske følelser for kollegaen Shane West under innspillingen av «A Walk To Remember». Duoen innledet imidlertid aldri et romantisk forhold på privaten. Foto: NTB Scanpix
- FALT FOR HAM: Skuespiller Mandy Moore innrømmer etter 15 år at hun fikk romantiske følelser for kollegaen Shane West under innspillingen av «A Walk To Remember». Duoen innledet imidlertid aldri et romantisk forhold på privaten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske tenåringsromansen «A Walk To Remember» bristet så mangt et hjerte, da den ble ble lansert på kino i 2002.

Filmen tar utgangspunkt i det heller uforutsette kjærlighetsforholdet som oppstår mellom den rebelske, men populære Landon Carter og den konservative, men selvstendige Jamie Sullivan.

Til tross for at filmen inneholder de fleste tenåringsklisjeer en kan komme over, tar den også for seg dyp fortvilelse og bunnløs hjertesorg. Dette i tillegg til hvordan man som menneske skal reagere når den som står deg nærmest blir rammet av en sykdom med potensielt dødelig utfall.

<strong>I ET FORHOLD:</strong> Mandy Moore har tidligere vært gift, men ble skilt fra daværende ektemann Ryan Adams i 2015. I dag er hun i et forhold med Taylor Goldsmith. Foto: NTB Scanpix
I ET FORHOLD: Mandy Moore har tidligere vært gift, men ble skilt fra daværende ektemann Ryan Adams i 2015. I dag er hun i et forhold med Taylor Goldsmith. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hovedrollene ble portrettert av Shane West (38) og Mandy Moore (32), som var henholdsvis 23 og 17 år da filmen ble utgitt.

At fans verden over levde i håpet om at duoens kjemi også ville strekke seg utenfor lerretet, er ingen hemmelighet.

- Falt for ham

Overnevnte scenario ble aldri en realitet, og begge skuespillerne har siden den gang vært involvert i ulike forhold på hver sin kant.

I et nytt intervju med Entertainment Weekly avslører imidlertid Moore nå at hun ble forelsket i sin skuespillerkollega da innspillingen foregikk.

<strong>- PERFEKTE PARTNER:</strong> Mandy Moore forklarer at hun føler seg beæret over å ha fått jobbe med nettopp West på filmen. Foto: NTB Scanpix
- PERFEKTE PARTNER: Mandy Moore forklarer at hun føler seg beæret over å ha fått jobbe med nettopp West på filmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Shane var så kul. Alt ved ham, både stilen, måten han røykte sigaretter på og musikken han lyttet til. For meg framsto han som karakteren han spilte. Det var definitivt en del av meg som falt for ham, sier hun.

Moore forklarer videre at hun mest sannsynlig lot seg rive med, og at hun hadde vansker for å skille mellom Shane som privatperson, og karakteren han spilte.

- Jeg var en 16 år gammel, lettpåvirkelig jente. Jeg var ung og naiv. Jeg følte meg svært heldig, som hadde en person som var villig til å jobbe med meg, og som var tålmodig og forståelsesfull. Han var den perfekte partner når det kom til nettopp dette.

Skilt etter seks år

Mandy Moore ble verdensstjerne allerede som 15-åring, da hun hadde sitt gjennombrudd med poplåta «Candy».

De siste åra har hun imidlertid vært mindre synlig i rampelyset, selv om privatlivet hennes har vært hyppig omtalt.

Dette fikk hun spesielt kjenne på da det i forfjor ble kjent at hun og rockeren Ryan Adams (42) skulle skille lag etter seks år som gift.

<strong>POPULÆR:</strong> Shane West ble uhyre populær blant det motsatte kjønn, etter at han spilte i tenåringsromansen «A Walk To Remember» for 15 år siden. Bildet er tatt i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Shane West ble uhyre populær blant det motsatte kjønn, etter at han spilte i tenåringsromansen «A Walk To Remember» for 15 år siden. Bildet er tatt i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Et halvt år etter bruddet med Ryan Adams, falt stjerna for musiker Taylor Goldsmith. Skuespilleren har tidligere uttalt at hun ikke stresser med å ta steget videre i forholdet, men legger heller ikke skjul på at hun drømmer om å bli mamma en dag.

- Jeg vil ha barn i løpet av de neste årene. Jeg har alltid sagt at jeg vil ta vare på meg selv på best mulig måte før jeg kommer til det stedet i livet.

LES OGSÅ: Beyonce er gravid med tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer