Ett skritt nærmere seier

Fem nye frøkner er klare for semifinalen.

SUSAN E. HOBBELSTAD: Er 21 år og kommer fra Oslo.  Foto: www.froken.no
SUSAN E. HOBBELSTAD: Er 21 år og kommer fra Oslo. Foto: www.froken.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vant duellene!


SEHER.NO: De fem jentene som gikk videre fra forrige ukes kvartfinale er Maria Ben-Shams (21), Ida Follerås (19), Malin Nilsen (20), Lisa-Marie Moen Jünge (18) og Susan Elisabeth Hobbelstad (20).


- Fy flate, jeg gikk videre igjen. Dette hadde jeg virkelig ikke trodd. Det er helt vilt! Jeg skal aldri stole på magefølelsen min igjen - i noe som har med Frøken Norge å gjøre i hvert fall, skriver Ida Follerås i bloggen sin på Frøken Norge sine hjemmesider, etter at hun søndag kveld fikk den gledelige nyheten.


Men det var ikke bare Ida som hadde en dårlig magefølelse før duellen. Også Malin Nilsen var sikker på at hun ville ryke ut.


- Jeg var hundre prosent sikker på at jeg gikk ut og hadde en skikkelig dårlig magefølelse. Hun jeg var i duell med var jo ei nydelig blond jente, sier den glade brunetten til fvn.no.


- Jeg ble helt målløs. Hadde aldri forventet det. Men det er klart det er gøy å slå ut noen blondiner da, sier Malin videre.


Nå er 15 av opprinnlig 40 jenter enda et steg videre på vei mot finalen. Til søndag blir det klart hvem de fem aller siste jentene som skal delta i semifinalene er.


Stem på din Frøken Norge-favoritt her (ekstern lenke).


Se hvilke av kandidatene som gikk videre fra gruppe 1. og gruppe 2.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer