- Ett forhold er ikke nok

Kate Winslet ble knust av ektemannens innrømmelse.

IKKE NOK: Ifølge kilder skal Sam Mendes ha fortalt skuespillerkona at «ett forhold ikke er nok» for han.  Foto: All Over Press
IKKE NOK: Ifølge kilder skal Sam Mendes ha fortalt skuespillerkona at «ett forhold ikke er nok» for han. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Mandag denne uken ble det kjent at Oscar-vinner Kate Winslet (34) og hennes regissørektemann Sam Mendes (44) har gått hvert til sitt.

Paret har vært gift i syv år og ble lenge regnet som et av Hollywoods mest stabile par.

Nye avsløringer viser imidlertid at forholdet var langt fra så perfekt som de to skulle ha det til.

Ifølge kilder britiske Daily Mail har snakket med er en av årsakene til bruddet at Mendes for en stund siden skal ha fortalt skuespillerkona at han ikke taklet tanken på å være med én kvinne resten av livet.

- Sam hadde oppført seg veldig fraværende og holdt seg unna henne. Så hadde de denne store praten hvor han fortalte henne at «mennesker ikke kan bli inspirert av kun ett forhold. For meg kommer det aldri til å handle om ett forhold...livet er en rekke forhold». Kate sa deretter at det var det hun ønsket, men Sam skal så ha svart «men det er ikke det jeg vil ha». Begge visste dermed at ekteskapet var over. Det var håpløst, sier en kilde.

Kort tid etter at bruddet ble kjent reiste Winslet på ferie til Puerto Vallerta i Mexico med barna og venninnen Emma Thompson.

Ifølge kilder planlegger imidlertid stjernen å flytte tilbake til hjemlandet England.

- Kate er helt knust og vet ikke helt hva hun skal gjøre. De hun er venner med i New York er for det meste mødre på skolen der barna går, men hun tror alt det vil forandre seg. Og hennes virkelige venner - Emma Thompson og søsteren Anna, samt foreldrene, er alle her borte. Kate føler at hun trenger støtte nå, men hun synes det er vanskelig, for hun ønsker ikke å ødelegge for barna og hun har klart å holde en veldig lav profil i New York, sier en venn av stjernen. 

Onsdag skrev Daily Mail at Winslet også skal ha blitt frustrert over ektemannens nære forhold til skuespillerinnen Rebecca Hall (27), som Mendes har jobbet med i flere teateroppsetninger de siste månedene. 

- Da Kate fant ut at Sam hadde blitt god venn med Rebecca ble hun lei seg. Rebecca er helt klart Sams type - en blanding av intelligens og skjønnhet, sier en kilde.  

En talsperson for Mendes uttalte imidlertid på torsdag at påstanden om hans utroskap med Hall var «tull...usant og latterlig», skriver Us Magazine. 
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De gikk fra hverandre tidligere i år