SISTE FILM: James Gandolfini spiller mot Tom Hardy og Noomi Rapace i «The Drop» som ble hans siste film.  Foto: Fox Pictures
SISTE FILM: James Gandolfini spiller mot Tom Hardy og Noomi Rapace i «The Drop» som ble hans siste film. Foto: Fox PicturesVis mer

Ett år etter hans død kommer Gandolfinis siste film

James Gandolfini døde av hjerteinfarkt i fjor, men er nå aktuell i ny film.

SEOGHØR.NO: I fjor døde James Gandolfini bare 51 år gammel etter å ha blitt rammet av et massivt hjerteinfarkt. Nå - ett år etter- er skuespilleren aktuell i den nye filmen «The Drop» og traileren ble sluppet denne uken.

Se traileren nederst i saken.

I kjent stil spilte Gandolfini en kriminell som nå prøver å få orden på livet sitt, men havner i trøbbel med gangstere når baren hans blir ranet.

- En ny Gandolfini trår frem. Dessverre får vi ikke se mer av ham, men jeg er glad for at vi fikk se dette flotte glimtet, sier regissøren Michaël Roskam til USA Today.

Skuespilleren befant seg i Italia for å delta på Taormina Film Festival på Sicilia, da han ble rammet av et hjerteinfarkt. Hollywood-stjernen har vunnet en rekke priser for rollen som mafiabossen Tony Soprano i TV-serien «Sopranos», men er også kjent fra storfilmer som blant annet «Zero Dark Thirty», «Get Shorty» og «The Mexican».

LES OGSÅ: Testamenterte over to millioner til ansatte