Angelina Jolie:

- Et urettferdig bilde av hva som skjer

Det turbulente forholdet mellom Angelina Jolie og Brad Pitt etter skilsmissen vil ingen ende ta.

UENIGHETER: Skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie har langt i fra gått stille for seg. Nå har nye rettsdokumenter skapt enda mer uenighet. Her er Angelina avbildet sammen med barna Shiloh, Zahara og Vivienne. Foto: NTB Scanpix
UENIGHETER: Skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie har langt i fra gått stille for seg. Nå har nye rettsdokumenter skapt enda mer uenighet. Her er Angelina avbildet sammen med barna Shiloh, Zahara og Vivienne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har stormet rundt filmstjernene Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (54) siden de annonserte i september 2016 at de skulle skilles.

Det var Jolie som fikk omsorgsretten for deres seks barn, Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (9).

Likevel er det fremdeles uenigheter mellom Jolie og Pitt om fordelingen av barna.

Tidligere denne uken ble nye rettsdokumenter lekket til kjendisnettstedet The Blast , hvor det blant annet kom fram at Jolie kan miste hovedomsorgen dersom hun ikke lar barna tilbringe mer tid med sin far.

- Beklagelig

Onsdag så 43-åringen seg nødt til å kommentere lekkingen av dokumentene, og hun er tydelig opprørt over den delte informasjonen.

- Denne lekkasjen er ikke til det beste for barna. Angelina har fra starten av kun fokusert på barna og hva de trenger. Det er derfor det var så viktig at den siste rettshøringen foregikk helt privat, har en talsperson for Jolie uttalt til Vanity Fair.

- Det er beklagelig at noen, av egne egoistiske grunner, lekket deler av det konfidensielle og forseglede rettsdokumentet for å skape et unøyaktig og urettferdig bilde av hva som virkelig skjer, fortsetter talspersonen.

Saken fortsetter nedenfor.

KVALITETSTID: Her er Brad Pitt og Angelina Jolie sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood før bruddet. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: AFP
KVALITETSTID: Her er Brad Pitt og Angelina Jolie sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood før bruddet. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: AFP Vis mer

Kan ringes

I dokumentet står det blant annet at det er skadelig for barna å ikke ha et forhold til faren, og hvor viktig det er at samtlige av barna har et sunt og sterkt forhold til både mor og far.

Ifølge den orginale rapporten, har dommeren i saken krevd at Jolie gir Pitt mer tid med barna og at hun skal tillate ham å kontakte barna sine på deres telefoner - uten Jolies tilsyn.

I tillegg har dommer blant annet bedt Jolie om å arrangere en telefonsamtale med barna og deres leger for at barna skal bli forklart at «retten har bestemt at hver enkelt av dem er trygg sammen med sin far».

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

Kan få foreldreretten

I et forsøk for å styrke forholdet til far, har retten laget en plan for barna for hvordan de skal tilbringe tid med skuespilleren over sommeren. Fordi Maddox er eldre, tillater retten ham å bestemme selv hvor mye tid han ønsker å tilbringe med sin berømte far.

Jolie har bare lov til å ringe barna én gang om dagen på et avtalt tidspunkt i periodene hvor Pitt har barna. En barneterapeut vil også være til stede.

- Dersom de yngste barna forblir avstengt fra faren, og avhengig at omstendighetene som fører til dette, kan det føre til en reduksjon av tiden de tilbringer med Jolie, og det kan føre til at retten overfører den primære foreldreretten til Pitt, står det i dokumentene, ifølge The Blast.

Lettet på sløret

Forrige måned skrev E! Online at det tidligere ekteparet ikke er offisielt skilt ennå, og at de begge skal være frustrerte over at de fremdeles ikke har kommet frem til en enighet.

Både Brad Pitt og Angelina Jolie har vært ordknappe i møte med mediene etter den tunge tiden, men de begge har lettet på sløret et par ganger.

- Jeg vil ikke si så mye om det, bortsett fra at det har vært en veldig vanskelig tid. Vi er en familie, og vil alltid være det. Vi kommer oss gjennom dette og blir forhåpentligvis sterkere som familie av det, sa Jolie i et intervju med BBC i fjor.

LES OGSÅ: - De bruker en formue på barnevakter