- Et under om jeg klarer å synge

Gaute Ormåsen er en av de mer erfarne artistene i Melodi Grand Prix, men er livredd før kveldens sending.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gaute Ormåsen (29) er en av syv artister som lørdag kveld skal i ilden i den siste delfinalen i Melodi Grand Prix i Larvik.  

Ormåsen ble først kjent da han kom på andreplass i den første sesongen av «Idol» for ti år siden. De siste årene har han gjort stor suksess som artist og har gitt ut fire album. Han er en av de mest erfarne i sangkonkurransen, likevel føler sangeren at nervene ligger på lur. 

- Jeg kommer til å være grisenervøs og det er et under om jeg i det hele tatt klarer å synge, sier Ormåsen til Seoghør.no. 

Gaute er én av flere deltagere som startet karrieren i «Idol». Han synes det er helt naturlig at så mange har prøvd seg i ulike sangkonkurranser tidligere. 

- Det kan være en fordel for Grand Prix å velge artister de vet kan levere live. Det er vanskelig å synge på direktesendt TV. Man hører fort hvis det er litt surt og det kan være fint å bruke folk man har sett før. 

For to år siden deltok Ormåsen for første gang i Melodi Grand Prix med låten «Synk eller svøm», men gikk ikke videre til finalen. 

Om Gaute går videre eller ikke kan du se i delfinalen som sendes fra kl. 19.55 på NRK1 i kveld. Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide her!

LES OGSÅ: - Vi var veldig ivrige etter å bli ferdigLES OGSÅ: - Plutselig fikk jeg en damekropp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer