I DØDSULYKKE: Jan Horn lever fortsatt med skader etter at han frontkolliderte med en annen bil i 2002. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
I DØDSULYKKE: Jan Horn lever fortsatt med skader etter at han frontkolliderte med en annen bil i 2002. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Et under at jeg overlevde

Jasmin Haraldsens beiler frontkolliderte i 90 km/t.

Se videointervjuet med Jan Horn om hans ukjente idrettsfortid nederst i artikkelen!

SEHER.NO: - Plutselig så jeg en rød bil komme mot meg i enorm fart. Jeg rakk ikke å tenke særlig mer før det smalt, sier Jan Horn (51) til Se og Hør Weekend.

Han er en av mennene som de siste ukene har kjempet om gunsten til Pia Haraldsens mor Jasmin i TV3-programmet "Pia og Jasmin".

Men til ukebladet forteller han om sitt livs tøffeste kamp, som har vært jobben med å komme seg på beina etter den dramatiske ulykken på E6 ved Råde i 2002.

Etter ulykken - hvor de to unge mennene i den andre bilen døde - gikk ekteskapet hans i stykker og han har ikke orket å være pappaen han ønsker for sine tre barn. I tillegg måtte han gi opp familiebedriften han hadde startet.

Jan bruker nå 40 000 kroner i året av egen lomme på å holde smertene i sjakk.

- Skadene synes ikke på kroppen min, men de er der likevel. Takket være iherdig trening har jeg flere timer i døgnet jeg faktisk klarer å være i virke, sier han.

I tillegg til å kjempe for sin egen helse, har han også brukt mye tid på å kjempe for bedre vern av trafikkskadde.

- Når du blir skadet, blir du satt i bås. Du er syk og det er ikke mer noen kan gjøre for deg. Jeg har selv oppsøkt 34 ulike behandlere og leger, sier han til Se og Hør Weekend.

Les hele intervjuet og se bildene etter ulykken i Se og Hør Weekend som er i salg nå!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767
LES OGSÅ: Dette visste du ikke om Jasmins beiler

Hør Jan fortelle om sin ukjente idrettsfortid her:


[obj:media:8057]