SOV I BINGEN: - Ja, jeg tok meg en liten lur i grisebingen, innrømmer Julie Aas Rye, som flere ganger har brutt sammen i tårer når spørsmålet om slakting har blitt tatt opp. Foto: TV 2
SOV I BINGEN: - Ja, jeg tok meg en liten lur i grisebingen, innrømmer Julie Aas Rye, som flere ganger har brutt sammen i tårer når spørsmålet om slakting har blitt tatt opp. Foto: TV 2 Vis mer

- Et under at jeg ikke ble drept

«Farmen»-deltageren tok sjansen, og sovnet som en stein.

Publisert
SEHER.NO: I TV 2-programmet «Farmen» er Julie Aas Rye (27) en av 13 gjenværende deltagere som er med og kjemper om å ta seg helt til topps i serien.

27-åringen har fått mye oppmerksomhet for sine sterke meninger mot spørsmålet om slakting. Tidligere denne våren har TV-seerne blant annet sett på TV at Julie har brutt sammen i tårer flere ganger slaktespørsmålet har blitt brakt på banen.

- Hun griner jo bare folk kikker på henne. Hun er en forvokst baby. Sier man at kjøttet er til for å spises, så går hun og griner. Og det synes jeg bare at er noe forbannet tull, sa en av de andre deltagerne, Kim André Ågedal (23) forrige uke.


Til Seher.no avslører Engelsviken-jenta at hun fikk et ganske annet forhold til dyrene på gården enn de fleste andre. Så langt gikk det nemlig, at «Farmen»-deltageren blant annet valgte å sove i grisebingen.

- Ja, jeg tok meg en liten lur. Det er et under at jeg ikke ble drept har jeg skjønt nå i ettertid. Grisene var ganske ville skulle det viste det seg, forteller hun til Seher.no.

Årsaken til at Julie valgte å sove sammen med de «grisete» dyrene, var rett og slett basert  på et innfall hun fikk. Dermed tok hun med seg en bøtte med kompost og hoppet opp i bingen da grisene lå og slappet av i sola.
 
- Dyr merker om man er redd, og jeg var jo ikke redd fordi det var første dagen. De var så sløve så da la jeg meg bare ned mellom dem. Jeg lå og slappet av sammen med dem. Det gikk fint, det, forteller «Farmen»-deltageren til Seher.no.

I torsdagens episode av «Farmen» ble det klart at storbonden Kristin Glück Evensen (31) valgte Siv Annie Bjørnvåg (41) til førstekjempe i lørdagens tvekamp.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Badet nakne sammen i TV 2-serie  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer