«Grenseløst forelsket»-Josephine og kjæresten bor på hvert sitt kontinent

- Et ubehagelig savn

Et krevende byråkrati holder det forelskede paret fra hverandre, men snart håper de å bli samboere – enten i Norge eller Portugal.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Norske Josephine Amber møtte sin brasilianske ektemann Luiz på en ferietur i Brasil. Det var kjærlighet ved første blikk, men det å bo i hvert sitt land har vært vanskelig. Foto: Privat
KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Norske Josephine Amber møtte sin brasilianske ektemann Luiz på en ferietur i Brasil. Det var kjærlighet ved første blikk, men det å bo i hvert sitt land har vært vanskelig. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Gjennom TVNorge-serien «Grenseløst forelsket» har seerne blitt bedre kjent med et knippe nordmenn som har funnet kjærligheten utenfor landets grenser. Den følelsesladede serien byr på både forelskelse, frustrasjon og dramatikk, og har engasjert mange.

Et av parene som har brettet ut privatlivet på TV er norske Josephine Amber (27) og brasilianske Luiz (25). Paret traff hverandre mens hun var på ferie i Brasil, og i fjor giftet de seg foran kameraene.

- Det er helt uvirkelig å se seg selv på TV, men jeg valgte å kaste meg ut i det – usminket og med PMS, ler Josephine når Se og Hør møter henne til en prat.

Avstandsforhold

Et halvt år har gått siden innspillingen var ferdig, og hverdagen ventet for de ferske TV-profilene. Josephine bor i Oslo, mens kjæresten er i Brasil. Å bo på et annet kontinent enn ektemannen er svært tøft, og savnet tærer på.

- Det er et ubehagelig savn! Vi er kjempeforelsket, og det er vanskelig å være fra hverandre, men vi ringer hverandre hver morgen og hver kveld, og snakker mye sammen, forteller Josephine.

Nå lengter 27-åringen til juni, når Luis kommer på besøk. Da skal de nyte sommeren i Norge, før de legger videre planer. Foreløpig ønsker ikke paret å søke om familiegjenforening. Det er en omfattende og omstendelig prosess, som de frykter kan ta knekken på noe av gnisten mellom dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer