Mariah Carey og Jennifer Aniston:

- Et trist forsøk på Rachel-sveisen

Forsøk på å gjenskape den berømte frisyren går viralt.

IKONISK: Denne sveisen ble verdenskjent da Jennifer Aniston hadde den i «Friends». Nå viser en annen stjerne at hun forsøkte å kopiere den. Foto: Warner Bros./HBO Nordic
IKONISK: Denne sveisen ble verdenskjent da Jennifer Aniston hadde den i «Friends». Nå viser en annen stjerne at hun forsøkte å kopiere den. Foto: Warner Bros./HBO Nordic Vis mer
Publisert

Mens ivrige fans stilte seg i kø hos frisøren for å få den såkalte «Rachel Green»-sveisen, har skuespiller Jennifer Aniston (52) tidligere innrømmet at hun helst skulle ha vært foruten den.

Hun har nemlig uttalt at hun hatet frisyren som hun ble verdenskjent for på 90-tallet i «Friends».

Dette stoppet imidlertid ikke fansen, som helst ville likne så mye som mulig på nå 52 år gamle Aniston. Blant dem var også den verdenskjente artisten Mariah Carey (51), som forrige uke ga følgerne sine et solid tilbakeblikk på Instagram.

«Et trist forsøk på Rachel-sveisen», skriver hun på Instagram til et bilde av seg selv på scenen, med det som altså skal være lik frisyre som «Friends»-stjernen hadde i de første sesongene.

Tilbakeblikket har i skrivende stund fått nesten 160 000 likerklikk. Blant dem frisøren, Chris McMillan, som ga Aniston den ikoniske sveisen, og også fra selveste «Rachel Green».

Jennifer Aniston har nemlig lagt igjen en kommentar under bildet, som nå har sørget for internasjonal oppmerksomhet.

«Elsker det», skriver Aniston etterfulgt av en flamme-emoji.

VONDT: Under innspillingen til en episode av «Friends», snublet skuespiller Matt LeBlanc slik at skulderen hans forsvant ut av ledd. Video: HBO Nordic. Vis mer

Frisøren var høy

Med andre ord kan det se ut til at 52-åringen faktisk liker sveisen, bare ikke på seg selv.

- Da jeg først møtte frisøren min, Chris McMillan, i salongen hans i Los Angeles, ga han meg en fantastisk klipp. En måned seinere ga han meg det som ble kjent gjennom «Friends» som «The Rachel», har Aniston sagt i et intervju med The Telegraph.

Den berømte sveisen krevde at skuespilleren gikk til frisøren hver sjette uke for å holde den ved like.

- Det var skikkelig dritt, for å være ærlig. Kanskje en av de vanskeligste frisyrene å opprettholde med mindre Chris gjorde det for meg, fortsatte hun.

At Aniston endte opp med den mye omtalte hårsveisen, var kanskje ikke planen i utgangspunktet. I 2013 avslørte nemlig Chris McMillan, som fremdeles jobber tett med 52-åringen, at han var høy da han klippet henne.

- Jeg har vært edru i 14 år, så jeg føler meg trygg nok til å kunne si det nå, fortalte frisøren til Women's Wear Daily for åtte år siden.

VEKKER REAKSJONER: I et klipp fra 1998 kan se den tidligere «Late Show»-verten David Letterman sutte på «Friends»-stjerna Jennifer Anistons hår. Nå har videoen funnet sin vei tilbake til sosiale medier. Foto: NTB / CBS Vis mer

Hyllet frisøren

Duoen har jobbet tett sammen siden Anistons karriere først skjøt fart, og de to blir stadig fotografert sammen. McMillan har også en rekke andre celebriteter på kundelista, og i 2018 delte 52-åringen ut prisen «Hairstylist of the year» til McMillan under InStyle Awards.

Også her kom det fram hvor mye han betyr og har betydd for henne.

- Jeg er her i kveld for å snakke om min kjæreste venn, min bror fra en annen mor, min ektemann som ikke vil gifte seg med meg fordi han er homofil, sa hun lattermildt fra scenen, ifølge InStyle, og fortsatte:

KALKUN: Courteney Cox er mest kjent for å ha spilt Monica Geller i TV-serien «Friends», og der er det spesielt en scene hun huskes for. Den har hun gjenskapt til glede for fansen. Video: Courteney Cox / Ingebjørg Iversen Vis mer

- Jeg har bare noen få ting å si om deg. Du er en av de mest lidenskapelige og snille menneskene jeg har vært så heldig å få bli kjent med, og som jeg får kalle familie. Jeg føler meg velsignet hver eneste dag på grunn av det.

LES OGSÅ: Cody Simpsons forandring overrasker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer