Hilary Swank:

- Et stort personlig tap

Skuespilleren innrømmer at hun har hatt noen tøffe måneder.

I SORG: Hilary Swank skriver i et innlegg at faren, Stephen Michael Swank, gikk bort i oktober. Her avbildet i 2018. Foto: Janet Gough / AFF-USA / Pa Photos / NTB
I SORG: Hilary Swank skriver i et innlegg at faren, Stephen Michael Swank, gikk bort i oktober. Her avbildet i 2018. Foto: Janet Gough / AFF-USA / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Hilary Swank (47) er å regne som en av Hollywoods mest anerkjente skuespillere, etter en lang karriere på det store lerretet.

De senere årene har det imidlertid vært ganske stille fra 47-åringen. I et intervju med The Guardian i 2018 avslørte skuespilleren hvorfor hun hadde trukket seg tilbake fra rampelyset.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Den gang fortalte hun av pausen kom som følge av at faren hennes, Stephen Michael Swank, hadde gjennomgått en lungetransplantasjon i 2014. De påfølgende årene var det 47-åringen som måtte ta vare på faren.

Nå, i et nytt innlegg på Instagram, kommer det frem at Stephen Michal Swank gikk bort høsten 2021.

«Relasjonen vår ble dypere»

Det var fredag forrige uke, kort tid før vi ringte inn det nye året, at 47-åringen kunne avsløre at faren har gått bort.

«Dette året var et stort år for meg og for mange av oss. Jeg har vært borte fra telefonen og sosiale medier i noen måneder, grunnet et stort personlig tap. I oktober gjorde min kjære far overgangen til den andre siden».

Swank skriver videre at hun hadde et spesielt forhold til faren, ettersom det var hun som måtte ta vare på ham etter lungetransplantasjonen.

«Jeg ble utrolig nær ham under denne tiden, relasjonen vår ble dypere og vi nøt hvert øyeblikk vi hadde sammen. Han vil alltid være en av mine favorittpersoner, og ikke én dag går forbi uten at jeg savner ham».

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

Omringet av kjærlighet

Skuespilleren er også ærlig på at opplevelsen og tapet av faren har hjulpet henne å forstå «livets sirkel» bedre, og at hun er mer seg selv enn noen gang.

Ifølge nekrologen døde Stephen Michael Swank 1. oktober ved UCLA Ronals Reagan medisinske senter i California, omringet av kjærlighet fra familien. Det skriver Entertainment Tonight.

Hilary Swank er kjent fra storfilmer som «Boys Don't Cry», «Million Dollar Baby» og «P.S. I Love You». De to førstnevnte filmene vant hun Oscar-statuetter for.

LES OGSÅ: Mistet barnet - kjæresten ventet barn med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer