Ulrik Nygård:

- Et sjokk

Fikk svimlende regning.

SJOKK: Julianne Nygård og Ulrik Nygård i sjokk etter strømtiltak. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SJOKK: Julianne Nygård og Ulrik Nygård i sjokk etter strømtiltak. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden delte pilot Ulrik Nygård (42) et innlegg på Instagram av strømregningen sin fra selskapet Tibber.

Regningen hadde en svimlende sum på 19 000 kroner.

Nygård er mest kjent som influenser Julianne «Pilotfrue» Nygårds (32) ektemann.

- Det er den største regningen vi har fått noensinne, sier han overfor Se og Hør.

Han har også delt sin frustrasjon på Instagram.

«Når du føler deg rævkjørt av den norske regjeringens strømplan.. Legg på Norges Bank sin rentestrategi i tillegg så blir dette en fin vinter. Hvem tipper at renta går ned igjen om 6-10 måneders tid og at de da går ut med at strategien feilet?», skrev han under videoen han delte.

- Trist

Tidligere denne måneden annonserte nemlig strømselskapet Tibber at de endrer faktureringspraksis. Kundene kunne forvente en uvanlig høy regning i posten, der de må betale for strømforbruket i september og i tillegg betale for beregnet forbruk fram til midten av oktober.

Til Se og Hør forteller Nygård at han nå har byttet strømleverandør.

- Vi har avsluttet Tibber, mest fordi jeg ikke er fornøyd med selskapets framgangsmåte. Jeg har ikke sett noen andre leverandører gjøre dette.

Tibber sendte ut faktura 4.oktober med betalingsfrist innen 14.oktober. Kundene får altså ti dager på å betale den unormalt høye regningen.

I mailen Tibber sendte til kundene sine 4.oktober sto det blant annet: «Vi er klar over at dette kommer brått på, og vi beklager veldig at denne informasjonen ble kommunisert altfor sent. Vi sto overfor et dilemma; øke påsalget eller endre faktureringspraksis».

AMMEBRÅK: Da Julianne Nygård, også kjent som «Pilotfrue», uttalte til Foreldre og Barn at hun vurderer å endre puppene etter fødsel, satt det sinnene i kok. Slik svarer hun på kritikken. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Når vi først fikk mailen tenkte jeg ikke så mye over det, jeg leste rett og slett ikke godt nok. Det var absolutt et sjokk da regningen kom, forteller Nygård.

42-åringen mener hele situasjonen er trist.

- Det er ikke alle som klarer å betale sånne ekstreme regninger. Vi skal klare å betale, men det er ikke enkelt her i huset heller. Vi snur på kronene nå, sier han og legger til:

- Vi har begynt å spare inn på ting, og vi voksne her i huset unner oss mye mindre nå enn før.

Ifølge DinSide informerer Tibber på sine nettsider at dersom du har sagt opp strømavtalen hos Tibber, og den nye har oppstart i løpet av oktober, skal du bare betale for det faktiske forbruket i september og månedsbeløpet.

LES OGSÅ: Sophie Elise røper detaljer om romansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer