TikTok-stjerne John Kelly er død:

- Et sjokk for oss alle

Sønnen deler rørende innlegg etter farens brå bortgang.

DØDE: TikTok-stjernen John Kelly (bak) og sønnen Tex. Førstkommende gikk nylig bort. Foto: Skjermdump TikTok
DØDE: TikTok-stjernen John Kelly (bak) og sønnen Tex. Førstkommende gikk nylig bort. Foto: Skjermdump TikTok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kom den triste nyheten om at den populære TikTok-stjernen John Kelly har gått bort. Det bekreftet sønnen på deres felles TikTok-profil.

John var den ene halvdelen av kontoen @texandjohn, som består av han selv og sønnen. Duoen startet opp kontoen i januar i år, og vokste seg store relativt fort. I skrivende stund har de hele 2,7 millioner følgere og over 50 millioner likerklikk.

Overraskende

Dødsfallet ble bekreftet da Tex delte en rørende montasje på videodelingsplattformen sent søndag kveld, til hyllest for sin avdøde far.

I videoen ser man en rekke familiebilder og klipp fra tidligere videoer. Over klippene sto teksten:

SJOKKERENDE: En ny TikTok-trend der man bruker nål og blekk til å tegne på fregner på ansiktet, vekker stor oppsikt. Video: TikTok/Youtube. Reporter: Julie Tran Vis mer

«Hvil i fred, far. Jeg elsker deg».

Også i bildeteksten hyllet han det han flere ganger har omtalt som «sin beste venn»:

«Du vil alltid være min helt. Til neste gang, far. Jeg elsker deg så mye».

@texandjohn

You’ll always be my hero. Until next time Dad. I love you so much❤️

♬ My Old Man - Zac Brown Band

Dødsårsaken er foreløpig ukjent, men i et innlegg på en innsamlingsside omtalte Tex farens bortgang som «et sjokk»

«Hei, jeg er sønnen til John Kelly, Tex. Det er med stor smerte jeg forteller dere alle i dag om tapet av en utrolig mann. Pappas bortgang kom som et sjokk for oss alle, og noe vi kommer til å slite med lenge», skriver en sørgende sønn på GoFundMe, og fortsetter:

«John Kelly levde et fantastisk liv, fullt av hardt arbeid og kjærlighet. Han var aldri negativ, og som mange av dere har opplevd var han alltid en du ville være i nærheten av - fordi han fikk deg til å føle deg spesiell og elsket. Han var en god far, sønn, bror og venn for utallige mennesker».

Sønnen forteller at han og familien er sønderknuste etter tapet av Kelly, men samtidig som de prøver å håndtere sorgen, er det sykehusregninger og andre utgifter som nå må dekkes.

Målet ved innsamlingen er satt til 30 000 amerikanske dollar. I skrivende stund har folk donert penger til en sum av 28 911 dollar, noe som tilsvarer over 250 000 norske kroner.

SKUMMEL TREND: Utfordringen #SilhouetteChallenge har gått viralt på TikTok, men nå går flere kvinner ut og advarer andre mot trenden. Video: Rød Løper Vis mer

En flott pappa

Gjennom hele 2021 har far og sønn hyppig delt videoer hvor de «pranker» hverandre, altså spøker med og lurer hverandre, til stor glede for seerne. Tex og Kelly bygget opp en stor fanbase, som fikk et innblikk i deres nære bånd. Videoene de delte begynte ofte med uttrykket «Hei far».

I slutten av juni kunne duoen imidlertid dele en video med en overraskende avsløring: Kelly er ikke Tex' biologiske far.

Tex forklarer i videoen at Kelly møtte moren da han var fire år. Moren var alene med to barn, og det skremte ikke Kelly. Han lærte guttene å fiske, sykle og forskjellen mellom rett og galt.

«Alt en flott pappa ville gjort», forklarte Tex i klippet.

LES OGSÅ: TikTok-video kan løse gåten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer