Christine Koht:

- Et sjokk å komme til Sunnaas

Den folkekjære komikeren deler gladnyhet om at hun har nådd sitt andre mål.

NOK EN GLADNYHET: Mandag kveld delte Christine Koht nok en gladnyhet med følgerne sine på Facebook. Foto: NTB Scanpix
NOK EN GLADNYHET: Mandag kveld delte Christine Koht nok en gladnyhet med følgerne sine på Facebook. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det har vært et tøft år for den folkekjære komikeren Christine Koht (52). Etter at det i januar ble kjent at hun var alvorlig kreftsyk, har hun gjennomgått en rekke behandlinger.

I slutten av september fortalte hun blant annet at hun lærte seg å gå for fjerde gang etter å ha ligget i koma. Hun har vært svært åpen om hvordan sykdommen påvirker henne, noe fansen har satt pris på.

Forrige uke kunne 52-åringen dele en gladnyhet om at hun skulle få flytte inn på Sunnaas sykehus for rehabilitering. Kort tid senere delte 52-åringen nok et innlegg hvor hun fortalte at hun hadde vært ute i frisk luft for første gang på elleve måneder.

«I dag er første gang jeg er ute i LUFT på 11 md. Tenk det! Bare etter en dag så er jeg nær mitt første mål - å gå til Rema for å kjøpe min egen frukt (og kanskje litt julebrus, ja og magerost)», skrev komikeren på sin Facebook-profil med en videosnutt fra gåturen.

Har nådd sitt andre mål

Mandag kveld kommer det nok en oppdatering fra Koht, som kan meddele at hennes andre mål er nådd - å kjøpe druer. I innlegget delt på Facebook forklarer 52-åringen at det tok en og en halv time å komme seg til matbutikken Rema 1000, til tross for at det bare var 150 meter dit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer