Hans-Erik Dyvik Husby:

- Et personlig farvel

Hans-Erik Dyvik Husby blir gravlagt i Lillestrøm kirke.

GRAVLEGGES I LILLESTRØM: Hans-Erik Dyvik Husby stedes til hvile 9. desember. Foto: Espen Solli
GRAVLEGGES I LILLESTRØM: Hans-Erik Dyvik Husby stedes til hvile 9. desember. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hans-Erik Dyvik Husby døde fredag 19. november. Han ble 49 år gammel.

Begravelsen av artisten finner sted 9. desember i Lillestrøm kirke. Det skriver Jølstad begravelsesbyrå i en pressemelding, etter ønske fra familien. Gravdferdsseremonien starter klokken 12.00.

VARM PERSON: Hans-Erik Dyvik Husby også kjent som Hank von Helvete gikk bort fredag. Venner minnes artisten. Video: Dagbladet TV. Programleder: Ivan Larsson / Dagbladet TV Vis mer

Seremonien beskrives som et «personlig farvel» for familien, og de ber derfor om at dette respekteres, og at de ikke oppsøkes av pressen i den forbindelse.

Seremonien sendes også direkte av begravelsesbyrået. Programmet blir først gjort tilgjengelig fra klokken 09 på seremonidagen.

Husby var i en årrekke en av Norges mest profilerte artister. Etter tiden som vokalist i Turboneger gjorde han stor suksess som soloartist på en rekke arenaer.

Manageren til Dyvik Husby, Boye Nythun, har tidligere gått ut med at Dyvik Husby ikke tok sitt eget liv, slik det kom flere spekuleringer rundt kort tid etter dødsfallet.

- Det var ingen hemmelighet at Hans-Erik i perioder har levd et hardt liv. Det har han også vært åpen om tidligere. De siste månedene har vært ekstra harde for ham, og dessverre ble summen av et hardt levd liv for mye for ham. Kroppen til Hans-Erik tålte ikke mer. Han ble funnet ute i Slottsparken, kroppen hans hadde rett og slett sagt stopp, sa han til Se og Hør.

LES OGSÅ: Vennene i sorg: - Vil bli savnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer