SPENT: Christian Ingebrigtsen var tydelig spent kort tid før han skulle opp på scenen. Foto: Carina Opsann, Seher.no
SPENT: Christian Ingebrigtsen var tydelig spent kort tid før han skulle opp på scenen. Foto: Carina Opsann, Seher.noVis mer

- Et personlig album

Christian Ingebrigtsen gir ut sitt første album på fire år, og han innrømmer at han er spent.

SEHER.NO: For kort tid siden slapp Christian Ingebrigtsen (30) sitt første album på fire år, og mandag kveld holdt han release-konsert på Ballroom i Oslo.


Og det var en spent Christian vi i Seher.no møtte kort tid før han skulle opp på scenen.


- Det er første gang jeg gir ut en plate som er ett hundre prosent meg. Albumet inneholder noen av de aller første låtene jeg skrev, så dette er et veldig personlig album for meg, sier Christian til Seher.no.


Albumet "The Truth About Lies" er et popalbum, hvor noen av låtene er country-inspirert. Noen av låtene ble skrevet allerede for 12-13 år siden, da Christian var 16-17 år gammel.


- Jeg var ikke populær på skolen og begynte å skrive låter for å uttrykke hva jeg følte. Med musikken kunne jeg sette ord på ting jeg trodde på, sier han.


Forrige uke skrev Se og Hør at Christian hadde blitt skjelt ut på åpen gate i Oslo etter at han i 2003 flyttet tilbake til Norge.


- Jeg kunne gå nedover Karl Johans gate og få kastet ubekvemsord etter meg fra totalt ukjente mennesker. Det nyttet heller ikke gå på byen, for da skulle folk virkelig fortelle hva de mente om meg, uttalte Christian til Se og Hør.


Og Christian legger ikke skjul på at det var en vond opplevelse.


- Det var veldig tungt og jeg ble utrolig lei meg og såret. Heldigvis er det ikke sånn lenger, sier han, og legger til at han håper at han endelig får vist hvem han er med sitt nye album.


- Jeg er en musiker, jeg skriver låter og spiller instrumenter. Jeg håper at når folk hører på dette albumet, så hører de hvem jeg egentlig er, sier Christian.


LES OGSÅ: Planlegger samarbeid