MENER HUN ER RYNKETE: - Jeg må si det er et paradoks at jeg ser rynkete og fæl ut, mens folk snakker om at jeg har tatt botox? Det skjønner jeg bare ikke, sier Marita. Her avbildet hjemme i Nice. Foto: Erlend Haugen/Se og Hør
MENER HUN ER RYNKETE: - Jeg må si det er et paradoks at jeg ser rynkete og fæl ut, mens folk snakker om at jeg har tatt botox? Det skjønner jeg bare ikke, sier Marita. Her avbildet hjemme i Nice. Foto: Erlend Haugen/Se og HørVis mer

- Et paradoks at folk snakker om botox

Den utslåtte «Farmen»-deltageren innrømmer at hun har tatt seg nær av netthetsen.

SEOGHØR.NO: Søndag ble det klart at Marita Wennevold Hollen (50) måtte forlate årets «Farmen» på TV 2 etter å ha tapt slegge-tvekampen mot Anne Beate Rye Teigen (45). 

Dermed ble det med tre uker på gården for den alltid like blide Fredrikstad-bosatte kvinnen.

- Flere av de andre ønsket Anne Beate ut, først og fremst på grunn av at hun hadde skapt en del negative vibrasjoner der inne. Selv om de trengte kunnskapen hun sitter på. Det var dumt at jeg ikke klarte å få henne ut, men hun var jo helt klart sterkere enn meg. Hun var en ekte Terminator, sier Marita til Seoghør.no.

Den flotte 50-åringen sto mellom slegge og tømmerstokk da hun skulle velge gren. Til slutt valgte hun altså slegge, noe hun senere skulle komme til å angre på.

LYKKELIG HJEMKOMST: - Det ble romantiske scener, med hete omfavnelser og kyss. Og så hadde Øivind kjøpt blomster til meg, sier Marita Wennevold Hollen til Seoghør.no. Foto: Erlend Haugen/Se og Hør
LYKKELIG HJEMKOMST: - Det ble romantiske scener, med hete omfavnelser og kyss. Og så hadde Øivind kjøpt blomster til meg, sier Marita Wennevold Hollen til Seoghør.no. Foto: Erlend Haugen/Se og Hør Vis mer

- Jeg ble fortalt at jentene skulle kjempe med 3-kilos-slegger, mens guttene måtte bruke slegger på 4,5 kilo. Selv øvde jeg med de letteste sleggene i vedhuset, men i tvekampen fikk vi selvfølgelig de tyngste sleggene... Det var en tabbe av meg ikke å velge tømmerstokk, mener hun.

I likhet med flere andre «Farmen»-deltagere, har Marita opplevd svært mange negative kommentarer på diverse nettfora, og ikke minst Facebook. Hun legger ikke skjul på at noe av det har gått inn på henne.

- Jeg må si det er et paradoks at jeg ser rynkete og fæl ut, mens folk snakker om at jeg har tatt botox? Det skjønner jeg bare ikke, innrømmer Marita, som tidligere veide opp mot 25 kilo mer enn hun gjør nå.

- Hadde jeg veid like mye nå ville ansiktet mitt også sett bedre ut. Jeg ser ikke bra ut i «Farmen» i det hele tatt, og så blir jeg jo også filmet fra den gale siden hele tiden, sier hun med et smil.

Nå gidder ikke lenger Marita Wennevold Hollen å følge med på det som skrives på forskjellige nettsteder. I stedet koser hun seg med sin store kjærlighet, Øivind Kylstad (50), som hun bor sammen med i Fredrikstad.

- Jeg måtte le av meg selv etter tvekampen. Og så gledet jeg meg på Anne Beates vegne. Når alt var avgjort var jeg bare glad for å komme hjem til kjæresten min, forteller hun.

Hjemkomsten var akkurat så hyggelig som den utslåtte «Farmen»-deltageren hadde håpet på.

- Det ble romantiske scener, med het omfavnelse og kyss. Og så hadde Øivind kjøpt blomster til meg, sier Marita til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Føler seg feil fremstilt i «Farmen»

Se video med Marita som snakker om bruddet med eksmannen her: