<strong>SATSER:</strong> Til tross for noen uheldige danse-episoder tidligere, er programleder Dorthe Skappel klar for å gi alt i «Skal vi danse». Foto: NTB Scanpix
SATSER: Til tross for noen uheldige danse-episoder tidligere, er programleder Dorthe Skappel klar for å gi alt i «Skal vi danse». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dorthe Skappel:

- Et par blåøyer skal gå bra

Dorthe vil gå gå «all in». Men døtrene har tidligere vært skeptiske.

Publisert

«God Kveld Norge»-programleder, Dorthe Skappel (55), har tidligere uttalt at hun aldri vil være med i «Skal vi danse», mye grunnet ulykken hun var i da hun i 2007 var med i TV 2-konkurransen «Isdans».

Nå har hun ombestemt seg, og har planer om å gå «all in» i dansekonkurransen til høsten.

- Jeg er ikke sånn «ikke løft meg i været» eller «ikke sving meg rundt». Jeg må gå «all in». Jeg må tøye grensene for hva jeg selv mestrer maksimalt, og jeg håper at jeg får en dansepartner som bidrar til det. Jeg trenger jo ikke å brekke noe eller noe sånt, men et par blåøyer og et og annet skrubbsår skal gå bra. Et lite brist i ribbeina tar jeg også, sier Skappel i et intervju med Dagbladet.

Bekymret familie

Dorthe har blitt spurt om å delta i programmet flere sosonger tidligere. Men da har døtrene hennes Maria (32) og Marthe (28) vært skeptiske, skriver avisa.

- Fordi jeg gikk så knall i bakken på isdans så har egentlig familien min satt ned foten og sagt at «vet du mamma, det holder. Du må holde deg unna», forteller Dorthe.

<strong>TV-MAMMA:</strong> Maria Skappel Holzweiler (t.v) med lillesøsteren Marthe (t.h) og moren Dorthe Skappel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TV-MAMMA: Maria Skappel Holzweiler (t.v) med lillesøsteren Marthe (t.h) og moren Dorthe Skappel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Nå har det gått elleve år siden fallet i «Isdans» og døtrene er ikke lenger like bekymret. Ifølge avisa synes de det er kjempegøy at moren skal være med.

Maria Skappel Holzweiler kommer nok til å følge med på TV-skjermen sammen med ektemannen Andreas Holzweiler, og deres tre barn.

Maria har tidligere fortalt i et intervju med Foreldre & Barn at jobbing kombinert med foreldreansvar for døtrene kan være svært hektisk.

- Du vet, vi jobbet altfor mye og begynte å hisse oss opp over bagateller som hvem som hadde glemt å slå på vaskemaskinen.

- Da forsto vi at vi måtte sette oss ned og ta et valg, forklarte Maria.

Valget resulterte i en au pair, og skal trolig ha vært en god beslutning for familien. Men Maria har forklart tydelig at au pairen ikke har ført til at barna slipper å hjelpe til hjemme.

Uglamorøst privatliv

Dorthe forteller i intervjuet med Dagbladet at det ikke bare er velstand hos henne heller. Hennes private sfære er veldig uglamorøs, og det kommer den alltid til å være, forklarer hun. Men hun legger ikke skjul på at hun er veldig glad i glitter og glamour også.

Da Maria fikk sitt tredje barn i desember, delte den stolte mormoren bilde av seg og den lille babyen på sin Instagram-profil.

- Mitt nydelige lille barnebarn. Velkommen til verden i en familie som vil elske deg herfra og til månen, skrev hun under bildet.

Under et intervju med Se og Hør i 2010 var Skappel klar på én ting. Hun ønsker nemlig ikke at Maria eller Marthe skal få noenting gratis fordi de er nettopp TV-stjernens barn.

- Man er ikke på TV som nestegenerasjon fordi man er barn av noen. Man må bevise at man har noe der å gjøre. Ingen av dem har prøvd seg ennå, og det er ikke sikkert at de gjør det noen gang heller, sa hun og la til:

- Men jeg ser jo at de er blide, positive og utadvendte personer begge to. Det hadde ikke vært meg imot.

STRIKKESUKSESS: Marthe og Marie Skappel hadde stor suksess med Skappel-genseren i 2013. Foto/video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer Vis mer

I morens fotspor

I 2014 gikk Marthe i morens fotspor da hun var programleder for «Redesign» på TV 2 Bliss.

- Mamma synes det er veldig gøy at jeg gjør dette, og hun er veldig interessert, sa Marthe den gang.

Programmet ble ingen stor sukksess, og det virker som om Marthe har trukket seg tilbake fra rampelyset etter dette.

Maria ser man derimot mer til. Både hun og ektemannen gjør suksess i motebransjen, som designere.

LES OGSÅ: - Jeg falt for den trusa med en gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer