FÅR SLAKT: Til tross for at Britneys show er voldsomt påkostet, får det hard medfart av svenske aviser. Foto: All Over Press
FÅR SLAKT: Til tross for at Britneys show er voldsomt påkostet, får det hard medfart av svenske aviser. Foto: All Over PressVis mer

- Et påkostet spetakkel

Tøft møte med Sverige for Britney Spears.

SEHER.NO: Popprinsessen Britney Spears (27) er for tiden travelt opptatt med sin comeback-turné, og mandag og tirsdag entret hun scenen i Stockholm.

Men ifølge svenske aviser, mangler det fremdeles mye hos artisten, som ikke har vært på verdensturné siden 2004.

"Circus"-turnéen til popprinsessen har virkelig tatt sirkuset helt ut, og med i showet er sjonglerende klovner, rockering-fantaster, akrobater og dverger.

Ifølge Exspressen blir det altfor mye av det gode.

- Det hadde vært trivelig om hun benyttet seg av muligheten til å synge litt, når hun først står på scenen, skriver avisen.

Anmelder Jenny Seth i den svenske avisen Aftonbladet mener artisten druknet i alle de 50 danserne og artistene på scenen.

- Store deler av tiden bæres, rulles eller ledes sangeren rundt av sine dansere. Og hun forsvinner nesten blant svette menn, trylletriks og rekvisita, skriver Seth, som avslutter anmeldelsen med å lufte sin frustrasjon over hvor utilgjengelig "Womanizer"-sangeren har blitt.

- Verdens mest papparazziforfulgte artist får ingen komme nært innpå.

Seths ord ble imidlertid gjort til skamme da Britneys telefonnummer natt til onsdag ble publisert på en svensk internettside, noe som førte til at fansen kastet seg over telefonen.

Mandag kunne Expressen avsløre at 27-åringen kommer til å fortsette å ha den svenske hovedstaden som base også for resten av Europa-turnéen.

Bakgrunnen for dette skal være at eks-mannen Kevin Federline har krevd at artisten må ha baser rundt om i Europa under turnéen, der han og sønnene kan være i ro mens hun opptrer.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767! LES OGSÅ: Toppløs-smell for Britney