- Et overgrep å la barn bli overvektige

Slankeopererte Marit Christensen sammenligner overvekt med vold mot barn.

OVERRASKER: Christensen brenner for at barn ikke skal bli overvektige, og overrasker med å sammenligne det hele med vold. Foto: Stella Pictures
OVERRASKER: Christensen brenner for at barn ikke skal bli overvektige, og overrasker med å sammenligne det hele med vold. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Marit Christensen (62) slet i mange år med overvekt, og var til slutt nødt til å gå gjennom en slankeoperasjon. Nå brenner hun for at dagens unge ikke skal veie for mye.

- Jeg er veldig opptatt av at dagens barn skal slippe å bli overvektige. Mange av dem lever et helt annet liv enn jeg gjorde i oppveksten. De kjøres overalt og sitter timesvis foran PC og dataspill. I tillegg har de ikke lørdagsgodt, men ofte daglig tilgang på potetgull og annet snop. Hadde jeg vokst opp i dag, ville jeg vært en tragedie alt som 10-åring, sier Marit Christensen til bladet Hjemmet.

Christensen går så langt at hun mener barnevernet må involveres dersom foreldrene blir advart av skolen om barnas overvekt, uten å vise noe tegn til samarbeid.

- Vil ikke foreldrene samarbeide, mener jeg at barnevernet må på banen. Vi vet nok i dag til at vi ikke kan stå passive å se på at et barn blir overvektig.

I bladet overrasker 62-åringen med å sammenligne det å la barna bli overvektige med vold.

- Vi har ikke lov til å slå barn, men vi bør heller ikke ha lov til å godta at de fôres i hjel, sier hun til Hjemmet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg prøvde å begå selvmord to ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer