John Arne og Louise Angelica Riise:

- Et nytt kapittel starter nå

Ekteparet Riise er på flyttefot.

FLYTTER: John Arne og kona selger huset sitt i Ålesund. Nå åpner de opp om avgjørelsen. Foto: Curt Hjertstedt, Se og Hør/ NOTAR Eiendomsmegling
FLYTTER: John Arne og kona selger huset sitt i Ålesund. Nå åpner de opp om avgjørelsen. Foto: Curt Hjertstedt, Se og Hør/ NOTAR Eiendomsmegling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni ble det kjent at John Arne Riise (38) og kona Louise Angelica Riise (28) hadde planer om å flytte fra Ålesund.

Da Se og Hør møtte duoen for et par uker tilbake, kunne førstnevnte avsløre at planen var å flytte nærmere Oslo.

- Årsaken er av mange grunner, men mest av alt fordi vi har mest familie og venner her i nærheten. Vi er ikke så mye i Ålesund nå lenger, sa han.

Nå er ekteparets hus lagt ut for salg, noe Louise Angelica selv delte på sin Instagram Story onsdag kveld.

- Et nytt kapittel starter nå. Huset vårt i Ålesund er lagt ut for salg. Vi setter kursen mot Oslo, skrev 28-åringen, og delte et bilde av boligannonsen.

Saken ble først omtalt av VG.

FLYTTER: John Arne Riise og kona legger Ålesund bak seg, til fordel for Østlandet. Prisantydningen på huset ligger på 8,8 millioner kroner, og boligens bruksareal er på 372 kvadratmeter. Foto: NOTAR Eiendomsmegling
FLYTTER: John Arne Riise og kona legger Ålesund bak seg, til fordel for Østlandet. Prisantydningen på huset ligger på 8,8 millioner kroner, og boligens bruksareal er på 372 kvadratmeter. Foto: NOTAR Eiendomsmegling Vis mer

- Mitt hjem

Til tross for at paret nå legger Oslo for sine føtter, bedyrer John Arne overfor Se og Hør at hjembyen alltid vil ligge hans hjerte nær.

- Uansett hvor vi flytter vil jeg alltid se på Ålesund som mitt hjem, sier han.

TILBAKE TIL OSLO: Louise og John Arne Riise ønsker nå å flytte tilbake til Oslo, og håper å snart kunne stifte sin egen familie. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum Vis mer

Prisantydningen ligger på 8,8 millioner kroner, og boligens bruksareal er på 372 kvadratmeter.

- Louise og John Arne har storkost seg i dette huset. Nærheten til naturen og spesielt det å se båtene gli forbi rett utenfor husveggen har gitt minner for livet, sier Riises manager, Erland Bakke, til Se og Hør.

FARVEL TIL DETTE: Da Se og Hør møtte ekteparet for et par uker tilbake, kunne førstnevnte avsløre at planen var å flytte nærmere Oslo. Foto: NOTAR Eiendomsmegling
FARVEL TIL DETTE: Da Se og Hør møtte ekteparet for et par uker tilbake, kunne førstnevnte avsløre at planen var å flytte nærmere Oslo. Foto: NOTAR Eiendomsmegling Vis mer
FLYTTER UT: Riise-paret tar farvel med blant annet dette romslige soverommet. Foto: NOTAR Eiendomsmegling
FLYTTER UT: Riise-paret tar farvel med blant annet dette romslige soverommet. Foto: NOTAR Eiendomsmegling Vis mer

Nøyaktig hvor paret vil bosette seg på Østlandet, er ifølge Bakke ikke helt avklart.

- Ålesund er en fantastisk by, men nå ønsker de å flytte nærmere familien. Så får vi se om det blir Oslo eller nærmere Tønsberg hvor Berit (Riises mor, journ.anm.) bor i dag, fortsetter han.

- Fast bestemt

For drøye to år siden flyttet ekteparet til Ålesund fra Oslo i anledning fotballspillerens overgang til Aalesund FK. Den gang sa han at de ikke hadde planer om å flytte tilbake til hovedstaden.

Artikkelen fortsetter under bildet.

EKTEPAR: I 2014 ga John Arne og Louise Angelica hverandre sine ja i Nordberg kirke i Oslo. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: I 2014 ga John Arne og Louise Angelica hverandre sine ja i Nordberg kirke i Oslo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi er fast bestemt på å bli boende her og nyte denne flotte byen. Vi har leilighet her nå, men har planer om å kjøpe hus, uttalte han.

Etter et par måneder, og etter bare seks kamper for klubben, valgte John Arne å avslutte fotballkarrieren i Aalesund FK.

Legger ned butikken

Etter at John Arne la fotballskoene på hylla og forsøkte livet som fotballagent, fikk Louise Angelica sjansen til å følge sine egne drømmer.

Hun har de siste årene vært travelt opptatt med driften av interiørbutikken Savai Design, som hun har drevet sammen med svigerinnen Lena Riise.

I juni ble det imidlertid kjent at det er kroken på døra for butikken, mye grunnet ekteparets flytteplaner. Det bekreftet hun selv til Se og Hør.

- Vi har hatt det kjempegøy og lært utrolig mye på kort tid. Jeg har stor respekt for alle de som starter noe for seg selv og forstår nå hvor utrolig mye arbeid som må gjøres, sa hun.

LES OGSÅ: Mette-Marit rammet av kronisk sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer