NYTT FAMILIEMEDLEM: Doutzen og ektemannen Sunnery har sønnen Phyllon fra før. Her fra da trioen koste seg på stranden i Miami i fjor vår. Foto: FameFlynet
NYTT FAMILIEMEDLEM: Doutzen og ektemannen Sunnery har sønnen Phyllon fra før. Her fra da trioen koste seg på stranden i Miami i fjor vår. Foto: FameFlynetVis mer

- Et mirakel så dagens lys denne morgenen

En tydelig stolt nybakt mamma la ut babybilde på sosiale medier.

SEOGHØR.NO: Den nederlandske Victoria's Secret-modellen Doutzen Kroes (29) ble denne uken mamma igjen.

Hun og dj-ektemannen Sunnery James ble nemlig foreldre til en liten jente, og supermodellen oppdaterte Instagram-følgerne sine med et familiefoto av firerbanden.

«Et mirakel så dagens lys denne morgenen. Velkommen Myllena Mae <3 Mamma, pappa og storebror Phyllon er superstolte!», skrev hun til bildet:

Paret ble foreldre til Phyllon i 2011, og da graviditet nummer to ble kjent tidligere i år la modellen ut et nakenbilde av seg selv med babymage.

- Dette er ikke et gammelt bilde. Dette er nå! Jeg er så glad for å kunne dele nyheten om at vi venter barn, skrev Doutzen under bildet.

Doutzen og Sunnery møttes i 2009, og giftet seg året etter.

LES OGSÅ: - Hun er tydelig stolt av sin smekre rumpe

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.