Sandra Lyng:

- Et mirakel at jeg overlevde

Gravide Sandra Lyng (31) forteller om sin dramatiske start på livet.

FØDSELSDRAMA: Gravide Sandra Lyng kom til verden tre måneder for tidlig, etter at moren fikk svangerskapsforgiftning. Nå er hun redd for at det samme skal ramme henne. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix
FØDSELSDRAMA: Gravide Sandra Lyng kom til verden tre måneder for tidlig, etter at moren fikk svangerskapsforgiftning. Nå er hun redd for at det samme skal ramme henne. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i helgens utgave av TV 2-programmet «God kveld Norge», at artisten Sandra Lyng (31) snakker åpenhjertig om bekymringer tilknyttet sin kommende fødsel.

Lyng venter for tiden sitt første barn, en gutt, med forloveden Lasse Joachim Langerud (35) - og har termin i november. Overfor «God kveld Norge» forteller 31-åringen at hun selv fikk en dramatisk start på livet.

- Det var et mirakel at jeg overlevde, sier Lyng i programmet.

Alvorlig syk

Sangerens mor fikk nemlig svangerskapsforgiftning i sjette måned, noe som førte til at datteren ble født tre måneder for tidlig.

- Tidligere har mamma sagt at hun ble alvorlig syk og måtte rett til Bodø sykehus. Der jeg ble tatt med keisersnitt, forklarer Lyng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer