<strong>FALLER FOR BÅDE MENN OG KVINNER:</strong> I et nytt intervju snakker Cara Delevigne åpent om seksualiteten sin.  Foto: NTB Scanpix
FALLER FOR BÅDE MENN OG KVINNER: I et nytt intervju snakker Cara Delevigne åpent om seksualiteten sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min

Nå bekrefter supermodellen Cara Delevingne at hun har jentekjæreste.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Cara Delevingne (22) er en av verdens mest ettertraktede modeller, og får både gutter og jenter til å snu seg etter henne når hun reiser verden rundt med jobben.

Siden mars har Cara blitt linket romantisk til den ti år eldre Grammy-vinnende artisten Annie Clark, også kjent som St. Vincent.

Men 22-åringen selv har aldri kommentert romanseryktene eller sin egen seksuelle legning - før nå.

- Jeg tror mye av grunnen til at jeg føler meg så glad over hvem jeg er i disse dager, er fordi jeg er forelsket i kjæresten min. Og det er et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min, forteller hun til Vogue, ifølge E!News.com.

Den britiske skjønnheten sier videre at hun lenge var forvirret over sin egen seksualitet og at dette er noe av grunnen til at hun slet med angst og depresjon i oppveksten.

- Det tok meg lang tid å akseptere, men da jeg forelsket meg i en jente som 20-åring innså jeg at jeg måtte akseptere det, forklarer hun.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FORELSKET:</strong> Her er Cara Delevingne og kjæresten Annie Clark på vei hjem fra et Stella McCartney moteshow i New York. Foto: Splash News
FORELSKET: Her er Cara Delevingne og kjæresten Annie Clark på vei hjem fra et Stella McCartney moteshow i New York. Foto: Splash News Vis mer

Vil helst gifte seg med en mann

Cara, som tidligere også har vært sammen med «Lost»-stjernen Michelle Rodriguez (36), ønsker likevel ikke å sette en merkelapp på seg selv, og sier at hun også tiltrekkes av menn.

- Jeg har erotiske drømmer kun om menn. For to netter siden drømte jeg at jeg gikk bort til en gutt, som var omgitt av venner, og kastet meg over ham, innrømmer hun.

- Men det er kvinner som inspirerer meg, og de har også vært min undergang. Jeg har bare blitt såret av jenter. Først og fremst min mor, avslører hun.

22-åringens mamma, Pandora Delevingne, har vært åpen om sin kamp mot avhengighet, og skriver nå en bok om dette.

- Hvis jeg hadde funnet en gutt jeg kunne forelske meg i, så hadde jeg ønsket å gifte meg med ham og få barn. Og det skremmer livet av meg fordi jeg tror jeg er gal, og jeg bekymrer meg alltid for at gutten ville forlatt meg når han virkelig blir ordentlig kjent med meg, sier hun åpent i intervjuet.

<strong>EKS-KJÆRESTER:</strong> I fjor hadde Cara et forhold til skuespilleren Michelle Rodriguez. Her er paret sammen på en basketballkamp. Foto: All Over Press
EKS-KJÆRESTER: I fjor hadde Cara et forhold til skuespilleren Michelle Rodriguez. Her er paret sammen på en basketballkamp. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Her går det galt for Cara Delevingne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer