HARD PRØVELSE: Programlederen  Padma Lakshmi har kjempet i mange år for å prøve å bli gravid. Nå venter hun barn, men barnefaren er ukjent. Foto: Stella Pictures
HARD PRØVELSE: Programlederen Padma Lakshmi har kjempet i mange år for å prøve å bli gravid. Nå venter hun barn, men barnefaren er ukjent. Foto: Stella PicturesVis mer

- Et medisinsk mirakel

"Top Chef" stjernen er endelig gravid. Men hvem er faren?

SEHER.NO: Padma Lakshmi (39)- tidligere modell, kokebok-forfatter, og nå programleder i "Top Chef" er endelig gravid. Men ingen vet hvem faren er.

Lakshmi bekreftet at hun var gravid, da hun viste et hint til en liten babykul på magen på Emmy Awards for under to uker siden. Programlederen har kjempet i mange år, for å prøve å bli gravid etter å ha blitt diagnostisert med endometriose.

- Graviditeten har blitt referert til som litt av et medisinsk mirakel. Siden situasjonen hennes er veldig delikat nå, håper vi at pressen respekterer hennes privatliv, sier hennes talsperson til Us Weekly magazine.

Endometriose er en tilstand som innebærer at vev fra innsiden av livmoren begynner å vokse andre steder – oftest utenpå livmoren eller på eggstokkene. Endometriose forårsaker smerter og noen ganger fertilitetsproblemer, ifølge Doktor online.

39-åringen som tidligere var sammen med "Sataniske vers"-forfatteren Salman Rushdie, har ikke avslørt hvem faren er. Men hennes talsmann gikk ut og avkreftet at det var advokat Manu Nathan, som internettryktene indikerte. Han poengterte at Nathan er Padmas søskenbarn.

- Jeg skjønte aldri at jeg hadde denne sykdommen, jeg trodde alt var ok. Jeg fant det veldig rart å bli operert. Nå har jeg det fint, selv om det virkelig var en hard prøvelse, sier Padma til Mail Online.

Lakshmi startet karrieren sin som mote-modell i 1990, og har jobbet for blant annet for Ungaro, Ralph Lauren og Roberto Cavalli. Siden da har hun solgt kokebøker, og vært programleder for "Top Chef" siden 2006. Hun bøe Emmy-nominert som beste tv-vert.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Salman Rushdies eks kaster klærne