VISTE SEG SAMMEN: Eirik Fønstelien viste seg for første gang sammen med Britt Carin Jonassen under «Gullruten» i Bergen 8. mai. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VISTE SEG SAMMEN: Eirik Fønstelien viste seg for første gang sammen med Britt Carin Jonassen under «Gullruten» i Bergen 8. mai. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Et mareritt at dette skjer

Farmen-Eiriks eks-kjæreste avslører detaljer rundt bruddet.

SEHER.NO: - Dette som skjer nå er jo galskap. Hvis Camilla mener at hun har kastet bort tre år på meg, så skjønner jeg ikke hvorfor hun skal kaste bort tre nye i media. Hvorfor kan hun ikke bare snakke med noen gode venninner? Camilla og Tone Gudrun har dessverre startet en sånn girlpower mot meg. Jeg må si jeg blir litt flau, det er et mareritt at dette skjer, fortviler Farmen-deltager Eirik Fønstelien overfor Seher.no.

Bakgrunnen er utfallene mot ham i media den siste tiden.

Torsdag skrev Seher.no om trekantdramaet rundt «Farmen»-deltager Eirik Fønstelien, og hvordan eks-kjæresten Camilla Tolaas planla å dra på «Gullruten»-fest sammen med en annen «Farmen»-deltager, Tone Gudrun Fjalestad (31), og på den måten spolere festen for Eirik.

Tolaas, som var i Bergen fordi hun skulle i konfirmasjon dagen etter, valgte imidlertid å utebli fra festen i siste øyeblikk. Det betyr likevel ikke at hun ikke er kritisk til sin flamme gjennom tre år. Nå vil hun nemlig advare det som kan se ut til å være hans nye kjæreste, tidligere «Robinson»-deltager Britt Carin Jonassen.

Nå utdyper Camilla Tolaas ytterligere hva hun mener er problemet med eksen.

- Eirik sjonglerer med jentene. Jeg synes synd på Britt Carin, jeg håper virkelig ikke at hun  kaster bort tre år på ham, slik som jeg gjorde. Jeg har selv vært i hennes sko, sier Camilla til Seher.no.

Tone Gudrun Fjalestad innledet noe som i hvert fall kunne minne om en romanse med nettopp Fønstelien i årets «Farmen». Og det er her mange av problemene starter, hevder hans tidligere kjæreste.

- Overfor meg holdt han tett om at han flørtet med Tone på Tranøya - helt til han måtte fortelle det. Under «Farmen»-innspillingen sa han til Tone at jeg var schizofren, mens han sa det samme til meg om henne, sier Camilla, som allerede i midten av mars fortalte Eirik at hun trengte tid alene.

- Det var rundt 15. eller 16. mars at jeg sa til ham at jeg ikke klarte mer. Da sa han bare «Nei, nei, la oss se hva som skjer». Journalistene ringte, men vi måtte bare nekte for at det var slutt og for at han hadde funnet tonen med Britt Carin. Han ringte meg og sendte sms der han sa at alt var rykter, og at det var bare jeg som betydde noe.

I begynnelsen av april meldte flere medier at de to hadde blitt sammen igjen etter «Farmen»-oppholdet. I slutten av samme måned sto Camilla derimot frem i Her og Nå, og sa at hun var ferdig med Eirik. Til Seher.no hevder hun at Eirik ble rasende over saken som kom på trykk i ukebladet.

- Han ble veldig sint. Han ringte meg, sendte meg sms, sa at jeg var som et barn - og mente at vi burde være samkjørte i kommunikasjonen med media.

Eirik Fønstelien og Britt Carin Jonassen legger overfor Seher.no ikke skjul på at de begynner å bli lei av Camillas medieutspill.

- Jeg vil ikke bli dratt inn i en mediekrig rundt mitt og Eiriks privatliv, jeg synes dette har gått alt for langt. Men jeg må si at jeg synes det er frekt.

Heller ikke Eirik skjønner helt hvorfor eks-kjæresten kommer med dette nå, og oppfordrer leserne til å tenke litt selv når de leser de krasse utsagnene fra Tolaas.

- Jeg håper leserne tar dette med en klype salt, og at de klarer å lese mellom linjene hva som egentlig foregår her. Ikke skjønner jeg hvorfor hun i det hele tatt ville komme på finalefesten og hvorfor hun skulle kose seg sammen med de andre deltagerne. Hun er jo ikke en av oss, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Viste seg med kjæresten på rød løper