Demi Lovato:

- Et lykkelig og sunt forhold

Popstjernen skal ha funnet kjærligheten igjen.

ROMANSERYKTER: Etter nesten to år som singel skal lykken smile til Demi Lovato. Foto: Amy Sussman/Getty Images for KLUTCH Sports Group/AFP/NTB
ROMANSERYKTER: Etter nesten to år som singel skal lykken smile til Demi Lovato. Foto: Amy Sussman/Getty Images for KLUTCH Sports Group/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I 2020 skapte Demi Lovato (29) og skuespilleren Max Ehrich (31) overskrifter da de rakk å både bli kjærester, forlove seg og gjøre det slutt i løpet av et knapt halvår.

Etter en tid som singel skal Disney-stjernen nå ha funnet kjærligheten igjen. Det melder flere amerikanske nyheter, deriblant People og Us Weekly.

Begge nettstedene skriver at «Sorry Not Sorry»-sangeren har innledet en romanse med en musikerkollega.

- Det er et veldig lykkelig og sunt forhold. Han er en super fantastisk fyr, forteller en venn av artisten til People.

Identiteten til Lovatos angivelige nye flamme er derimot foreløpig ikke kjent.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

«Flytende person»

I mars 2021, et halvt år etter at Lovato brøt forlovelsen med Ehrich, stod popstjernen frem som panseksuell og beskrev seg selv som «flytende».

Panfili eller panseksualitet er å tiltrekkes følelsesmessig og/eller seksuelt av en person uavhengig av vedkommendes biologiske kjønn eller dens kjønnsidentitet. Dette inkluderer også de personer som ikke faller innenfor den duale kjønnstenkningen som bifili innebærer.

To måneder senere avslørte artisten også at hun identifiserte seg selv som ikke-binær. Det vil si å ikke ha en kjønnsidentitet som enten jente eller gutt. Sangfuglen ønsket derfor å ikke bli omtalt som «hun» eller «henne» lenger, men derimot «hen».

Tidligere denne måneden fortalte 29-åringen imidlertid at hun har tatt i bruk pronomen «hun» og «henne» igjen fordi hun nå føler seg mer feminim.

- Jeg er en så flytende person når det kommer til kjønnet mitt, seksualiteten min, musikken min og kreativiteten min, uttalte hun da i podkasten «Spout», ifølge CNN.

«Kjærlighet er kjærlighet»

Demi Lovatos kjærlighetsliv har fått mye spalteplass i sladrepressen opp gjennom årene. I seks år var hun kjæreste med «That 70's Show»-stjernen Wilmer Valderrama (42), men sommeren 2016 avslørte duoen at de hadde gått hver til sitt.

Etter bruddet innledet sangfuglen først et forhold til UFC-stjernen Luke Rockhold (38) og deretter MMA-fighteren Guilherme «Bomba» Vasconcelos (37).

Hun har også vært involvert med «Bachelor in Paradise»-stjernen Mike Johnson (35) og modellen Austin Wilson (29).

ÅPNER OPP: I Sophie Elises nye bok, «Ting jeg har lært», åpner hun opp om ting som så langt har vært veldig privat. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Våren 2018 fortalte også «Anyone»-sangeren at hun ikke hadde noe preferanse på kjønn når det kom til dating.

- Jeg er veldig flytende og mener kjærlighet er kjærlighet. Man kan finne kjærlighet i hvilket som helst kjønn. Jeg liker friheten i å kunne flørte med hvem jeg vil, delte hun åpenhjertig med magasinet InStyle.

LES OGSÅ: Giftet seg etter 14 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer