Nicolay Ramm:

- Et lite helvete

Nicolay Ramm letter på sløret om småbarnslivet og det kommende bryllupet.

FORELDRE: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie ble foreldre til lille Aksel i fjor vinter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie ble foreldre til lille Aksel i fjor vinter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et drøyt år siden kunne komiker og programleder Nicolay Ramm (33) røpe at han og kjæresten Josephine Leine Granlie hadde blitt foreldre for første gang. Den lille gutten fikk navnet Aksel.

Nå har Ramm dermed vært far en liten stund og rukket å få en smakebit på litt av det livet som småbarnsforelder innebærer.

Da 33-åringen for en liten måned siden gjestet «Lørdagsrådet» lettet han imidlertid på sløret om hvordan den første tiden med en baby i hus har vært, og kunne også røpe noen detaljer om det kommende bryllupet.

LATTERKRAMPE: Nicolay Ramm og Marion Ravn er ikke helt enige med kollega Jan Thomas i at Petter Northug skjuler seg bak en av maskene. Video/Reporter: Ivan Larsson. Vis mer

- Ganske jævlig

Faste lyttere av lørdagspodkasten er godt kjent med den faste introduksjonsrunden av hver av rådgiverne, og det var her programlederen kom inn på farslivet.

Ved spørsmål fra programleder Live Nelvik (39) om hvordan han synes det er å være pappa, svarer Ramm med en fleipete tone:

- Jeg synes det er ganske jævlig nå for tiden.

Han forklarer at det var veldig stas de første ni månedene, men at det fra ni måneder og frem til da hadde vært ganske brutalt.

- Det har vært et lite helvete den vinteren her, det skal jeg være ærlig på. Men nå går det mot lysere tider, så nå tror jeg vi er ferdig med snørr og forkjølelse, og så kommer sommeren og varmen så blir vi alle friske og blide.

SÅR: Harlem Alexander må hjelpe kjæresten Jan Thomas med rensing etter at han falt på scenen. Video: Jan Thomas Vis mer

Bryllup i Frankrike

Det er imidlertid flere ting å se frem til for programlederens del. I 2019 røpet Ramm at han og Granlie hadde forlovet seg. Det var under et ferieopphold i Santa Barbara i California at det store spørsmålet ble stilt, men TV-profilen la ikke skjul på at det var mye nerver forbundet med frieriet:

- Jeg er glad for å ha fått det unnagjort, sa han til Se og Hør den gang.

Likt med mange andre bryllup, ble også deres utsatt på grunn av pandemien - men denne sommeren skal det endelig skje.

- Det blir helt nedpå. Vi skal til Frankrike med noen hundre gjester, tre dager til ende. Joviale greier, fleiper han i podkasten.

RØRT: I denne episoden av «Helt Harald» er det Jan Thomas som er gjest. Og her drar de tilbake til Jan sitt hjemsted. Video: TV 2 Vis mer

Han forteller at bryllupet vil finne sted i slutten av juni og at han gleder seg til å feire kjærligheten. Han og Granlie har vært et par siden 2015.

Se og Hør har vært i kontakt med Nicolay Ramm, som ikke har noen kommentar å gi til saken.

LES OGSÅ: Åpner seg om forholdet: - Ren galskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer