Synnøve Skarbø:

- Et levende mareritt

Synnøve Skarbø åpner opp om en vanskelig tid som har preget livet hennes.

BLE BESATT: Synnøve Skarbø åpner opp om den store drømmen som ikke gikk i oppfyllelse. Foto: Terje Bendiksby / NTB
BLE BESATT: Synnøve Skarbø åpner opp om den store drømmen som ikke gikk i oppfyllelse. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Programleder Synnøve Skarbø (51) åpner i podkasten hun har med venninnen Vanessa Rudjord (46), «Synnøve og Vanessa», opp om et tema som tydelig har påvirket livet hennes i stor grad.

Hun gikk nemlig lenge med drømmen om å få et barn til - en drøm som ikke ble oppfylt, til tross for flere runder med prøverørsbehandling.

- Det som kanskje har vært aller vanskeligst for meg å gi opp, er drømmen om en unge til. For den satt så dypt og var så vanskelig å komme seg gjennom, og legger til at det er den sorgen som har tatt lengst tid, sett bort fra kjærlighetssorg.

Ble altoppslukende

- Det var helt grusomt. Det var noen traumatiske år, sier Skarbø ærlig videre.

Hun beskriver at hun ikke var seg selv, men et helt annerledes menneske. Situasjonen forklarer hun som altoppslukende, som gjorde at hun blåste i det meste annet. Det har også gjort at mye av minnet fra årene har forsvunnet.

Det var etter at datteren Lydia fylte to år og Skarbø hadde fått hodet over vann, at hun følte på at hun ønsket seg et barn til. Det kunne hun imidlertid ikke få.

Det endte med flere år med prøverørsbehandling. I episoden kommer det ikke frem hva slags behandling Skarbø gikk gjennom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer