Marianne Jemtegård er gravid:

- Et kjempesjokk og en veldig stor glede å bli gravid

39-åringen venter en liten jente sammen med den franske kjæresten Zinho Alves.

VENTER SITT FØRSTE BARN: TV-profil og stylist Marianne Jemtegård annonserte den gledelige nyheten i «God morgen Norge» fredag formiddag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER SITT FØRSTE BARN: TV-profil og stylist Marianne Jemtegård annonserte den gledelige nyheten i «God morgen Norge» fredag formiddag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): «God Morgen Norge»-stylisten Marianne Jemtegård (39) venter sitt første barn. Det valgte hun å annonsere i programmets sending fredag formiddag.

I tillegg har hun delt flere innlegg på Instagram, der hun blant annet forteller at hun venter en liten jente og at hun er omtrent fire måneder på vei.

Saken fortsetter nedenfor.

I dagens «God Morgen Norge»-sending fortalte Jemtegård også åpenhjertig om at hun og kjæresten, franskmannen Zinho Alves, egentlig hadde bestemt seg for å benytte seg av prøverør.

Til Se og Hør forteller Marianne at hun og kjæresten begynte å snakke om å få barn sammen i sommer.

- Etter et par måneder gikk jeg og fikk sjekket meg hos legen, og da fikk jeg vite at jeg ikke hadde så mye eggproduksjon lenger, og ble anbefalt å sette i gang med prøverørsprosessen.

Men lykken snudde for 39-åringen, og hun lyktes med å bli gravid på naturlig måte samme dagen som hun hadde fått time hos legen.

- Jeg fikk time til en utredning rundt prøverør, og samme dagen som jeg skulle på timen tok jeg en graviditetstest og fant ut at jeg var gravid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer