VENTER SITT FØRSTE BARN: TV-profil og stylist Marianne Jemtegård annonserte den gledelige nyheten i «God morgen Norge» fredag formiddag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER SITT FØRSTE BARN: TV-profil og stylist Marianne Jemtegård annonserte den gledelige nyheten i «God morgen Norge» fredag formiddag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Marianne Jemtegård er gravid:

- Et kjempesjokk og en veldig stor glede å bli gravid

39-åringen venter en liten jente sammen med den franske kjæresten Zinho Alves.

Publisert

(Se og Hør): «God Morgen Norge»-stylisten Marianne Jemtegård (39) venter sitt første barn. Det valgte hun å annonsere i programmets sending fredag formiddag.

I tillegg har hun delt flere innlegg på Instagram, der hun blant annet forteller at hun venter en liten jente og at hun er omtrent fire måneder på vei.

Saken fortsetter nedenfor.

I dagens «God Morgen Norge»-sending fortalte Jemtegård også åpenhjertig om at hun og kjæresten, franskmannen Zinho Alves, egentlig hadde bestemt seg for å benytte seg av prøverør.

Til Se og Hør forteller Marianne at hun og kjæresten begynte å snakke om å få barn sammen i sommer.

- Etter et par måneder gikk jeg og fikk sjekket meg hos legen, og da fikk jeg vite at jeg ikke hadde så mye eggproduksjon lenger, og ble anbefalt å sette i gang med prøverørsprosessen.

Men lykken snudde for 39-åringen, og hun lyktes med å bli gravid på naturlig måte samme dagen som hun hadde fått time hos legen.

- Jeg fikk time til en utredning rundt prøverør, og samme dagen som jeg skulle på timen tok jeg en graviditetstest og fant ut at jeg var gravid.

- Klarer ikke se det for meg

Til Se og Hør beskriver moteeksperten graviditeten som helt surrealistisk.

- Jeg klarer ikke helt å se det for meg, men jeg tror det blir mer virkelig når jeg ser henne på ultralyd, og begynner å kjenne at hun sparker. Det føles veldig rart, og jeg tenker «skjer dette virkelig meg?» Jeg var jo forberedt på at jeg ikke kunne få barn, så når jeg ble gravid kom det som et kjempesjokk og ble til en veldig stor glede.

Marianne legger ikke skjul på at de tre første månedene var veldig slitsomme.

- Jeg var veldig trøtt, sliten og sulten hele tiden. Men nå hører jeg på kroppen og har endelig kommet over det verste. Nå går det mot vår og alt er kjempefint, sier hun til Se og Hør.

- Livet blir et helt nytt kapittel

Marianne gleder seg stort til å få sitt første barn, og forteller at det blir rart å ha ansvaret for en annen person enn kun seg selv. Mammarollen tror hun blir veldig spennende, og hun gleder seg til å starte et nytt kapittel, og få oppleve den store kjærligheten en mor har for sitt barn.

- Det er så rart, jeg blir mamma! Som mamma tror jeg at jeg kommer til å være veldig detaljfokusert på absolutt alt. Akkurat nå hamstrer jeg inn og leser alt som finnes om informasjon. Men samtidig så blir jeg en mamma som lever et litt utradisjonelt liv, og jeg ønsker å ta henne med i det livet. Jeg håper at hun får et spennende liv, sier hun til Se og Hør og legger til:

- Livet blir til mens man går, jeg aner ikke hva som skjer før jeg står der.

Saken fortsetter nedenfor.

Gruer seg til fødselen

39-åringen forteller at hun gruer seg veldig mye til fødselen, men også til å være konstant redd for en annen person.

- Jeg gruer meg veldig til å være redd for noen hele livet. Du kommer alltid til å være bekymret, om ikke konstant panikkpreget, også har du alltid noen som du er redd for. Det blir et kjempestort ansvar og en helt ny måte å se verden på, og sier Marianne til Se og Hør.

Det var i fjor at moteeksperten fant lykken med den franske kjendis-treneren og designeren Zinho Alves, og på spørsmålet om Zinho gledet seg til å bli pappa, svarer Marianne:

- Han gleder seg veldig mye til å bli pappa. Han er i skikkelig forberedelsesmodus og driver og tenker på navn. Hele hans familie gleder seg masse, og det blir veldig spennende å få et barn med flere røtter i andre land.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTER: Zinho Alves og Marianne Jemtegård stråler sammen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KJÆRESTER: Zinho Alves og Marianne Jemtegård stråler sammen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Har dere handlet inn noen ting til babyen enda?

- Nei, Vi har ikke begynt med det enda. Vi fant nettopp ut at det var en jente, og vi ønsket å vente til vi vet det helt sikkert, og etter tre måneder er det jo litt mer sikkert. I morgen reiser vi til Dubai på ferie sammen og da kjenner jeg jo at jeg tidligere kun ville shoppet til meg selv, men nå kommer jeg bare til å handle inn til barnet.

LES OGSÅ: - Det er stort for meg med OL, men enda større å være mor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer