- Et helvete å være singel

Den norske TV-kjendisen gråt seg i søvn. Nå skal hun hjelpe andre.

<strong>VAR KJÆRLIGHETSSYK:</strong> Jeg var sånn at jeg på en fredag før jeg gikk på byen kunne si til meg selv: «I kveld skal du få deg kjæreste, Sigrid.» Da jeg kom hjem fra byen alene, endte det med at jeg «rugget» meg selv i søvn, sier Sigrid Bonde Tusvik Foto: Nordisk film/NRK
VAR KJÆRLIGHETSSYK: Jeg var sånn at jeg på en fredag før jeg gikk på byen kunne si til meg selv: «I kveld skal du få deg kjæreste, Sigrid.» Da jeg kom hjem fra byen alene, endte det med at jeg «rugget» meg selv i søvn, sier Sigrid Bonde Tusvik Foto: Nordisk film/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-seerne kunne i fjor følge Sigrid Bonde Tusviks  (30) kamp ut av singellivet på NRK3, der hun - gjennom programmet «Sigrid søker kjæreste» - til slutt ble kjæreste med Martin Jøndahl. Nå er Sigrid klar for nok et sjekkeprogram på TV.

- Det var et helvete å være singel. Jeg var sånn at jeg på en fredag før jeg gikk på byen kunne si til meg selv: «I kveld skal du få deg kjæreste, Sigrid.» Da jeg kom hjem fra byen alene, endte det med at jeg «rugget» meg selv i søvn. Det vil si at jeg gråt høylytt inn i puten mens kroppen vaiet frem og tilbake, sier hun til VG.

I programmet som har fått arbeidstittelen «Sigrid søker kjæreste - for andre» skal 30-åringen bruke egne erfaringer for å finne kjæreste for andre - i Indre Østfold, med utgangspunkt i Rakkestad og Eidsberg.
 
Det har Tusvik stor tro på, selv om hun ikke legger skjul på at hun ikke ønsker noe nytt «Paradise Hotel» på statskanalen.
 
- Etter «Trekant» så finnes det jo ingen grenser på TV3, så det kan godt hende det blir TV-sex. Men det er ikke noe mål i seg selv. Her har vi mer fokus på de ekte historiene og de fine folkene, forteller Tusvik, som selv står for en del av castingen til programmet, som til slutt skal ende opp med fire single østfoldinger, til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke ha barn nå  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer