FIKK HJELP TIL Å BEARBEIDE SORGEN: Lily Allen hevder hun først innså at hun hadde mistet babyen sin, da terminen nærmet seg. Popstjernen søkte hjelp fra psykolog for å bearbeide de vonde følelsene. Foto: All Over Press
FIKK HJELP TIL Å BEARBEIDE SORGEN: Lily Allen hevder hun først innså at hun hadde mistet babyen sin, da terminen nærmet seg. Popstjernen søkte hjelp fra psykolog for å bearbeide de vonde følelsene. Foto: All Over PressVis mer

- Et helvete å miste babyen

Nå går Lily Allen til psykolog for å komme over det.

SEHER.NO: Popstjernen Lily Allen (24) har for første gang fortalt om sorgen hun opplevde, etter at hun i fjor mistet barnet hun ventet med "Chemical Brothers"-stjernen Ed Simmons i en spontanabort.

"Smile"-sangerinnen sier til The Sun at det tok flere måneder før hun innså hva som hadde skjedd.

- Jeg prøvde ikke å takle det i det hele tatt. Jeg begynte ikke å tenke på det før babyens termin nærmet seg. Da slo det ned i meg som et tonn med murstein.

Lily Allen, som nå er kjæreste med anleggsarbeideren Sam Cooper, hevder hun nå går til psykolog med ujevne mellomrom, og takker det for at hun har klart å bearbeide de vonde følelsene.

- Jeg har gått i terapi av og til, men det hjalp virkelig den gangen. Jeg klarte å takle det og å komme meg videre, sier hun til The Sun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Lily Allen havnet i slagsmål