- Et helvete å kle på seg

Synnøve Skarbø bruker ekstra lang tid foran speilet når hun vet at Jan Thomas kaster terning.

SEOGHØR.NO: I lang tid har Jan Thomas Mørch Husby (46) fulgt kjendisfester og premierer med argusøyne. Kongen av glamour vil strø litt ekstra glitter over kjendis-Norge og kaster stadig sin berømte terning på stjernenes antrekk. 

Men ikke alle setter pris på motedommen og programleder Synnøve Skarbø (42) er en av dem som føler presset før hun inntar den røde løperen. 

- Det har gjort at hver gang jeg skal vise meg offentlig har jeg et helvete med å kle på meg. Jeg bruker én time lenger enn jeg vanligvis ville gjort. Han har fått prestasjonsangsten opp hit på meg og veldig mange andre, sier Skarbø som flere ganger har kommet godt ut i Se og Hørs spalte Motepolitiet. 

- Jeg er en av de heldige som har fått forholdsvis gode kast, men likevel har jeg ikke lyst på en ener, sier den søte blondinen. 

Hun legger til at Jan Thomas er en god venn, og tirsdag kastet hun glans på førpremieren av hans nye show «Jan Thomas - usminket» på The Thief i Oslo.  

- Vi jobbet sammen for mange år siden i TVNorge. Jeg har ikke sett så mye til ham de siste årene, men han er en god gammel venn, sier Synnøve. 

En som derimot ønsker seg lave terningkast er komiker Sigrid Bonde Tusvik (33) som føler hun bommer totalt hvis klærne faller i smak hos Jan Thomas. 

- Jeg blir veldig sinna når jeg får terningkast fem og seks, for jeg mener det er en stolthet å få terningkast en og to. Da har jeg kledd meg helt riktig. Når du blir sammenlignet med Pia Haraldsen og Guri Schanke som går veldig klassisk fint kledd, så kommer vi rølpe-ungene bak og får terningkast 1, da blir jeg så glad. 

Ettbarnsmoren blir ikke blid hvis antrekket står til seks. 

- Da tenker jeg «faen, nå gikk jeg altfor snilt kledd».  

LES OGSÅ: Ville stilt naken på rød løper

Bloppis er heleid av Aller Media, som Seoghør.no også er en del av.