<strong>SKILLES:</strong> Sam Claflin (33), kjent fra «Et helt halvt år», skilles fra kona Laura Haddock (33) etter seks år sammen. Her er han avbildet med kollega Emilia Clarke (32) i forbindelse med filmen. Foto: Charles Sykes/ Invision/ NTB Scanpix
SKILLES: Sam Claflin (33), kjent fra «Et helt halvt år», skilles fra kona Laura Haddock (33) etter seks år sammen. Her er han avbildet med kollega Emilia Clarke (32) i forbindelse med filmen. Foto: Charles Sykes/ Invision/ NTB Scanpix Vis mer

Sam Claflin skilles:

«Et helt halvt år»-stjernen skilles

Skuespilleren og kona går fra hverandre etter seks år sammen.

Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Sam Claflin (33) er for de fleste aller best kjent fra storfilmen «Et helt halvt år» fra 2016, en romantisk film der han spiller mot «Game of Thrones»-stjernen Emilia Clarke (32).

Tross romantiske scener på lerretet, kan det nå se ut til at livet ikke er like rosenrødt på privaten.

Mandag kveld amerikansk tid ble det nemlig klart at han og skuespillerkona Laura Haddock (33) skilles, ifølge blant andre Contact Music.

Nyheten delte 33-åringen selv på Instagrams historiefunksjon, der skuespilleren skrev:

«Laura og jeg har bestemt oss for å separeres. Vi kommer til å gå videre med kjærlighet, vennskap og en dyp respekt for hverandre, mens vi fortsetter å oppdra familien vår sammen. Vi vil ikke kommentere dette ytterligere. Takk på forhånd for deres støtte og for at dere respekterer vårt privatliv».

<strong>SKILLES:</strong> Sam Claflin og kona Laura Haddock skilles etter seks år. Foto: Sam Claflin / Instagram
SKILLES: Sam Claflin og kona Laura Haddock skilles etter seks år. Foto: Sam Claflin / Instagram Vis mer

Sam Claflin er som nevnt best kjent fra «Et helt halvt år», men har også spilt i de populære «Hunger Games»-filmene, samt «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» og «Snow White and the Huntsman».

Laura Haddock på sin side er kjent fra filmene «Guardians of the Galaxy» og «Captain America: The First Avenger».

<strong>POPULÆR FILM:</strong> Emilia Clarke og Sam Claflin sammen i en scene fra «Et helt halvt år». Foto: Alex Bailey/Mgm/New Line Cinema/Kobal/REX/ NTB scanpix
POPULÆR FILM: Emilia Clarke og Sam Claflin sammen i en scene fra «Et helt halvt år». Foto: Alex Bailey/Mgm/New Line Cinema/Kobal/REX/ NTB scanpix Vis mer
<strong>SKUESPILLERE:</strong> Både Sam og Laura er kjente skuespillere. Her er de avbildet under premieren på filmen «Transformers: The Last Knight» i 2017. Foto: NTB Scanpix
SKUESPILLERE: Både Sam og Laura er kjente skuespillere. Her er de avbildet under premieren på filmen «Transformers: The Last Knight» i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

To barn sammen

Sammen har paret barna Pip (3) og Margot (1).

Det var i 2016 at nyheten om at paret hadde fått sitt første barn sammen kom. Det bekreftet en talsmann for Haddock til Daily Mail.

- Laura og Sam fikk en baby i slutten av 2015, bekreftet representanten.

Babynyheten kom etter at skuespillerinnen dukket opp på Critics' Choice Awards med helt flat mage.

Det var under premieren av «The Hunger Games: Mockingay - Part 2» i november året før at paret avslørte graviditeten. Da dukket skjønnheten opp med en stor babymage på den røde løperen.

- Hun er perfekt

Skuespillerduoen møttes først i 2011 under en audition for filmen «My Week with Marilyn». Sam har tidligere uttalt at det var kjærlighet ved første blikk.

- Jeg følte en gnist med en gang jeg møtte henne. Vi fant ut at vi hadde samme manager og møttes dagen etter auditionen. Jeg visste ingenting om henne, men dro rett hjem til kameraten min og sa: «Jeg har nettopp møtt kvinnen jeg vil gifte meg med. Jeg elsker denne dama - hun er perfekt», har han fortalt ifølge Daily Mail.

Ifølge Contact Music skal stjernen også ha uttalt at til tross for at rollen han var på audition for gikk til skuespillerkollega Eddie Redmayne (37), så kan han ikke være altfor misfornøyd.

- Det var en audition. Jeg kan fortsatt aldri tilgi Eddie Redmayne for å stjele rollen. Men jeg møtte kona mi, så jeg kan ikke klage, har han sagt.

Fire måneder etter de først møtte hverandre, ble de et par, og to år etter - i juli 2013 - giftet de seg.

LES OGSÅ: - Fikk ikke tatt farvel med faren på dødsleiet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer