Paris Hilton:

- Et frieri kan komme raskt

Paris Hilton skal være veldig forelsket i sin nye kjæreste.

LYKKELIG IGJEN: I løpet av kort tid skal det ha blitt seriøst mellom Paris Hilton og jevnaldrende Carter Reum. Her er de sammen under årets Golden Globe Awards. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG IGJEN: I løpet av kort tid skal det ha blitt seriøst mellom Paris Hilton og jevnaldrende Carter Reum. Her er de sammen under årets Golden Globe Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november 2018 brøt Paris Hilton (38) forlovelsen med kjæresten gjennom to år, Chris Zylka (34). Den fire år yngre skuespilleren og modellen hadde fridd til milliardærarvingen bare ti måneder tidligere, og Hilton var den gang tilsynelatende fra seg av glede.

- Jeg sa ja. Jeg er så lykkelig over å være forlovet med mitt livs kjærlighet. Han er min beste venn og sjelevenn, jublet hun blant annet på sosiale medier etter frieriet.

Under ett år senere gikk altså forholdet i grus, og bryllupet ble avlyst.

Virvelvind-romanse

Tidligere denne måneden meldte Us Weekly at Hilton ble sett kyssende med en ny kjæreste, entreprenøren Carter Reum (38), på etterfesten til Golden Globe Awards.

- De var helt oppslukt av hverandre og gjorde ingenting for å skjule forholdet, fortalte et øyenvitne.

Nå melder samme nettsted at romansen mellom den norskættede Hollywood-stjernen og Reum allerede skal være svært seriøs.

- Carter er veldig jordnær og kommer fra en bra familie, forteller en kilde til Us Weekly, og legger til:

- Et frieri og et bryllup kan komme raskt.

Reum skal være en veletablert forretningsmann. I 2007 lanserte han vodkaen VEEV Spirits sammen med sin bror Courtney Reum, og fire år senere dukket selskapet opp på listen til magasinet Inc under «de 500 raskest voksende selskap», skriver nettstedet.

Hiltons påståtte nye kjæreste er også forfatter. Sammen med broren har han lansert boka «Shortcut Your Startup: Ten Ways to Speed Up Entrepreneurial Success».

Trist for familien

En drøy uke etter at bruddet mellom Paris og eksforloveden ble kjent høsten 2018, lettet 38-åringen om sin nye tilværelse som singel.

- Nå har jeg tid bare for meg selv. Når jeg forelsker meg, forelsker jeg meg fort og hardt, og det var en romanse som lignet en virvelvind, innrømmet hun under en opptreden på det amerikanske tv-programmet «The Talk».

Paris Hiltons mor, Kathy Hilton (60), hadde veldig sansen for Chris Zylka, og ga uttrykk for at hun ble lei seg da hun fikk høre at det var slutt. Kathy trodde nemlig han var «den rette» for datteren.

- Problemet er at man selv også ender opp med å bli oppriktig glad i disse menneskene. De er så søte og de blir en del av familien, fortalte 60-åringen til Us Weekly i januar i fjor.

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

LES OGSÅ: - Sannheten bak sjokkbruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer