Se og Hør Reality Awards:

- Et ekte medmenneske

Ble møtt med stående applaus.

VANT: Jan Thomas vant juryens ærespris. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
VANT: Jan Thomas vant juryens ærespris. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Se og Hør): Fredag kveld foregår et celebert selskap av de sjeldne, når Se og Hør Reality Awards atter en gang ruller ut den røde løperen, og prisgir bransjen som har gitt folket minnerike TV-øyeblikk i flere år.

Flere av publikumsprisene er delt ut, og det var knyttet stor spenning til hvem som skulle stå igjen som vinner da juryen presenterte «Juryens ærespris».

Under fjorårets utdeling var det kjendisstylist Jan Thomas (56) som fikk det ærefulle oppdraget å dele ut prisen - da til programleder Triana Iglesias (41).

I år var det 56-åringen selv som stakk av med det særdeles jeve trofeet.

56-åringen har i en årrekke vært i rampelyset, og mange har for lengst lagt sin elsk på den sympatiske programlederen.

KLINER TIL: Monica Gaustad og Cristian Brennhovd avkrefter PR-stunt med kyss Vis mer

- Et ekte medmenneske

- Jan Thomas er et ekte medmenneske. Han er mentor og støttespiller. Både seere og bransjen elsker deg, Jan. Du er enestående, kunne juryen blant annet fortelle fra scenen.

Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Så fikk jeg oppleve det også. Hvor skal jeg begynne? Tusen takk. Jeg ser veldig mange som har vært del av min reise - noen av dere, ikke alle, har fått høye terningkast. Det har vært en utrolig fin reise. Jeg har vært veldig priveligert som har fått lov til å jobbe med dette. Og jeg er uendelig takknemlig for at jeg får lov til å gjøre det jeg fortsatt elsker, sa en tydelig rørt Jan Thomas.

- Vær ordentlig. Oppfør dere ordentlig. Vær redelig. Og så må dere jobbe beinhardt. Ektehet og oppriktighet kommer aldri til å gå av moten. Det gjør heller ikke min veldig kostbare Tom Ford-dress. Tusen takk for meg.

- Var ikke bra nok

56-åringen har i en årrekke vært en svært innflytelsesrik karakter i det norske mediebildet. Kjendisstylisten har tidligere vært å se i tre sesonger av NRK-programmet «Maskorama», ledet «Linni søker drømmeprinsen», og fant selv sin egen drømmeprins, Harlem Alexander (35), i «Jan Thomas søker drømmeprinsen».

Jan Thomas kan også skryte av en helt eventyrlig karriere - både i inn- og utland, men har veien hit, har slett ikke vært enkel.

56-åringen har også tidligere fortalt om en turbulent tid i Los Angeles i sine yngre dager, hvor han blant annet var usikker på seg selv og hvem han egentlig var.

- Alt jeg var, var ikke bra nok. Man kunne ikke være homofil, jeg måtte lyve om alderen - det var en annen tid og verden så litt annerledes ut. Jeg levde en løgn i 20 år. Jeg hadde ikke nok muskler, den norske aksenten måtte jeg legge fra meg - hele min identitet ble tatt fra meg … men det mennesket som landet på LAX i 1986, var nok heller ikke meg, kunne han fortelle da han gjestet podkasten Råning med Tone, ledet av Tone Damli.

Jan Thomas og Harlem Alexander møtte Se og Hør Reality Awards og fortalte om en hendelse på «71 grader nord» med Carina Dahl. Video: Jenny Emilie Aas/Nora Skavhaug. Vis mer

Kofferten full av erfaringer

Han fortalte til Damli at han etter hvert lærte seg at det fantes en verden utenfor - og fant med det også seg selv.

Avslutningsvis uttalte stylisten at da han landet på Gardermoen i 2001 hadde han kofferten full av erfaring, og var fast bestemt på at han ikke lenger skulle leve som noe annet enn det han var.

Det er kanskje noe av det som har gitt ham den eventyrlige suksessen han kan vise til i dag.

LES OGSÅ: Her er vinnerne!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer