Kanye West:

- Et desperat skuespill

Rapperens nye romanse skal være et spill for galleriet.

SKUESPILL?: Flere reagerer på Kanyes nye flørt med Julia Fox. Foto: Splashnews/NTB
SKUESPILL?: Flere reagerer på Kanyes nye flørt med Julia Fox. Foto: Splashnews/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart et år er gått siden sjokkbruddet mellom Kim Kardashian (41) og Kanye West (44). Etter syv års ekteskap var det slutt, og førstnevnte ser nå ut til å ha gått videre med komiker Pete Davidson (28).

Også rapperen har blitt fanget av paparazzilinsene i armene til noen andre, selv om han flere ganger det siste året har gitt uttrykk for at han vil ha tilbake eksen.

Den siste uken er det skuespiller Julia Fox (31) som visstnok har fanget Wests oppmerksomhet, og de to har blitt sett sammen ved flere anledninger.

Flørten ble bekreftet i et innlegg i Interview Magazine - signert Fox. Her forteller hun om sine hele to dater med West.

«Jeg møtte Ye på nyttårsaften og det var en umiddelbar tilknytning. Energien hans er så morsom å være rundt. Han fikk meg og vennene mine til å le, danse og smile hele kvelden», skriver hun.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Videre forteller hun om andre date, hvor West hadde organisert en hotellsuite full av klær - kun for henne.

«Jeg var så overrasket. Hvem gjør det på andre date? Eller noen date! Alt med oss har vært så organisk. Jeg vet ikke hvor ting er på vei, men hvis dette er en indikasjon på fremtiden, elsker jeg turen», skriver hun videre.

Page Six skriver at West til og med har hatt med egen fotograf på datene med Fox. Romansen skiller seg dermed fra en rekke Hollywood-flørter, hvor stjernene foretrekker å ligge lavt for å unngå spekulasjoner og uønskede paparazzibilder.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Det er kanskje derfor flere aner ugler i mosen. Page Six har snakket med flere anonyme kilder som hevder at det hele er for å gjøre eksen, Kardashian, sjalu.

- Det er et desperat skuespill for oppmerksomhet. Det er ingen annen forklaring når han velger Fox å gå offentlig med, sier en.

En annen kilde hevder at West er såret over at eksen tilsynelatende har falt for Davidson.

- Han kjemper offentlig for å få tilbake familien sin, og er koblet til alle disse ulike jentene. Det er veldig rart, sier vedkommende.

LES OGSÅ: Innrømmer han utroskap her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer