Jada Pinkett Smith og Jaden Smith:

- Et av de mest hjerteskjærende øyeblikkene i mitt liv

Jada Pinkett Smith avslører hvorfor sønnen flyttet hjemmefra bare 15 år gammel.

VONDT: Jada Pinkett Smith og sønnen Jaden Smith har alltid hatt et nært forhold. Da sistnevnte ønsket å flytte hjemmefra, bare 15 år gammel, måtte Jada ta en vanskelig avgjørelse. Foto: NTB Scanpix
VONDT: Jada Pinkett Smith og sønnen Jaden Smith har alltid hatt et nært forhold. Da sistnevnte ønsket å flytte hjemmefra, bare 15 år gammel, måtte Jada ta en vanskelig avgjørelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Jada Pinkett Smith (46) har den siste tiden vist seg særdeles åpenhjertig i sitt eget talkshow på Facebook, «Red Table Talk».

Jada, som sammen med skuespillerektemannen Will Smith (49), har barna Willow (17) og Jaden Smith (19), forteller nå om en av de tøffeste situasjonene hun har vært involvert i som mor.

MED BARNA: Will og Jada sammen med barna Jaden og Willow, samt eldstesønnen Trey (t.v.) fra Wills Smiths første ekteskap med Sheree Fletcher. Foto: NTB scanpix
MED BARNA: Will og Jada sammen med barna Jaden og Willow, samt eldstesønnen Trey (t.v.) fra Wills Smiths første ekteskap med Sheree Fletcher. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge Page Six valgte nemlig sønnen å flytte hjemmefra - bare 15 år gammel.

- Én ting jeg har lært, er at alle barn har forskjellige behov. Jeg husker denne dagen veldig godt, fordi det var et av de mest hjerteskjærende øyeblikkene i mitt liv, sier Jada i talkshowet, og henvender seg til sønnen, før hun fortsetter:

- Du kom til et punkt hvor du sa til meg: «Mamma, jeg må flytte hjemmefra for å kunne leve livet mitt.» Jeg tenkte: «Han har rett. Tiden er inne. Han er 15 år gammel. Det er på tide at han forlater redet.»

FORLOT REDET: Jaden Smith forklarer at det var en helt spesiell årsak til at han ønsket å forlate familien og Hollywood. Foto: NTB Scanpix
FORLOT REDET: Jaden Smith forklarer at det var en helt spesiell årsak til at han ønsket å forlate familien og Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ville bort

Flere vil mene at Jaden antakelig var for ung til å flytte hjemmefra. Jada begrunner imidlertid avgjørelsen med at sønnen var svært moden for alderen og at han «allerede hadde full kontroll over sitt eget liv».

Den nå 19 år gamle skuespilleren og musikeren forklarer selv at han ønsket å komme seg ut av «Hollywood-boblen».

- Det gjør at man setter større pris på det å være hjemme, sammen med foreldrene sine. Å ha kvalitetstid med familien. Man kommer seg ut i verden og får et større perspektiv på ting, sier han.

Jaden gjør, i likhet med sin berømte far Will Smith, stor suksess som skuespiller og har i tillegg skapt seg et stort navn innen modellbransjen.

I 2010 spilte han for øvrig hovedrollen i storfilmen «Karate Kid», og i ettertid har han vært å se i roller i filmer og TV-serier som «After Earth», «Brothers in Atlanta», «The Get Down» og «Neo Yokio».

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

Lider av hårtap

For kort tid siden skapte Jada store overskrifter, etter at hun gikk ut og fortalte at hun lider av hårtap.

Det siste halvåret har skuespilleren blitt avbildet med en rekke ulike hodeplagg og turbaner, som har skjult hennes mørke og ellers velstelte hår.

Saken fortsetter under:

- Folk har spurt meg om hvorfor jeg går med turban. Vel, jeg har ikke snakket om det. Det er ikke enkelt å prate om, men jeg skal gjøre det, fortalte Pinkett Smith i sitt eget talkshow.

46-åringen tegnet deretter et bilde av den dagen hun først oppdaget hårtapet.

- Det var utrolig skremmende da det først skjedde. Jeg var i dusjen en dag og sto plutselig med en håndfull av mitt eget hår i hendene. Jeg tenkte bare: «Å herregud, er jeg på vei til å bli skallet?», sa hun, ifølge New York Daily News, og fortsatte:

- Det var ett av de øyeblikkene i mitt liv hvor jeg praktisk talt skalv av frykt. Det er derfor jeg klipper håret mitt, og derfor jeg fortsetter å klippe det.

Videre forklarte Pinkett Smith at hun «har tatt alle slags tester» for å finne årsaken til at håret faller ut. Det har så langt vært resultatløst.

I januar dukket skuespilleren opp med en ny, kort frisyre, men har hovedsakelig vært iført hodeplagg siden den gang.

Adrienne Banfield-Jones, Pinkett Smiths mor, mente at hårtapet kunne bunne i stress. Andre har foreslått at 46-åringen muligens kan være rammet av Alopecia areata, men dette er ikke blitt påvist så langt.

LES OGSÅ: Jada Pinkett Smith svarer på swingers-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer