ERTET: Mikkel ble ertet etter scenen der han skulle "suge" rollefiguren til Henrik Mestad (til venstre) i filmen "Sønner".
ERTET: Mikkel ble ertet etter scenen der han skulle "suge" rollefiguren til Henrik Mestad (til venstre) i filmen "Sønner". Vis mer

Ertet etter sex-scene

- Det er noe som sårer litt, sier Mikkel Bratt Silset om scenen i "Sønner".

SEHER.NO: Fredag har den nye spillefilmen "Appelsinpiken" premiere på norske kinoer.

Filmen, som er av regissert av Eva Dahr, kjent for blant annet "Mars og Venus", er basert på bestselgerboken til Jostein Gaarder, og spås å bli en av årets store ungdomsfilmer.

I to av hovedrollene møter vi Mikkel Bratt Silset (16) og Emilie K. Beck (16).

Begge de to skuespillertalentene har hatt flere små filmroller før, men Mikkel ble for alvor oppdaget da han spilte rollen som pedofili-offeret Tim i "Sønner".

Gjenkjent etter "Sønner"

Og unggutten innrømmer nå at det ikke har vært bare enkelt å bli forbudet med den rollen. I en scene måtte han nemlig "suge" overgriperen Hans (Henrik Mestad).

- Jeg har ikke opplevd å bli gjenkjent så mye så langt. Men jeg ble kødda med litt etter at jeg sugde han karen i "Sønner". Det er noe som sårer litt, sier han til Seher.no.

Mikkel har likevel ingen bekymringer i forhold til det å bli gjenkjent for rollen i "Appelsinpiken".

Se trailer til filmen lenger ned!

- Jeg har ikke tenkt så mye på det, men jeg tror ikke det vil skje så mye. Uansett har jeg ikke som mål å bli kjendis, forteller han.

Unggutten er imidlertid ikke den eneste som har opplevd ubehagelige situasjoner etter å ha spilt i film.

- Ble forfulgt
Emilie, som hadde en liten rolle i "Den siste revejakta" og har spilt i flere reklamefilmer, forteller at hun en gang opplevde å bli forfulgt av noen.

- Jeg ble faktisk forfulgt en gang, og det var litt ekkelt. Men jeg tror det var mest fordi de var beskjedne og ikke turde si hei, sier hun, og legger til:

- Som regel legger ikke folk så mye merke til det egentlig. Men de som kjenner meg igjen er som regel hyggelige, og jeg synes det er veldig kult at folk kommer bort og sier hei. Mye bedre enn glaning hvertfall.

Venner og familie på sin side, synes kun det er stas at Mikkel og Emilie er i ferd med å bli stjerner.

- De er veldig glade på mine vegne. Mange synes det er rart, for det er jo meg de ser, men samtidig ikke meg. Men de aller fleste er glade på mine vegne, forteller Emilie.

"Appelsinpiken" har Norgespremiere fredag 27. februar!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Måtte sove sammen under filminnspilling!

Se trailer til "Appelsinpiken" nedenfor:


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.