Erstattet mat med jus

Britney Spears skal ha hardslanket seg selv for sin nye dommerjobb.

FØRSTE DAGEN: Her er Britney i dommerpanelet under auditionrunden i Austin, Texas. Hennes første dag som dommer. Foto: ALL OVER PRESS
FØRSTE DAGEN: Her er Britney i dommerpanelet under auditionrunden i Austin, Texas. Hennes første dag som dommer. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Britney Spears (30) startet nylig i jobben som dommer, for den amerikanske versjonen av talentkonkurransen «X Factor». Det skal hun ha trent masse for.

- Hun startet en ekstrem slankekur, kuttet ut alt av karbohydrater og erstattet måltider med jus, sier en anonym kilde til The Sun.

Første dagen med auditionrunder i Austin, møtte Britney opp i en trang rosa kjole med halvgjennomsiktig forstykke.

Det var bare tidligere denne måneden at hun ble hetset for sine cellulitter, noe som skal knust henne rent følelsesmessig. Det skal ha vært grunnen til det nye kostholdsregimet.

- Hun trente i flere timer hver eneste dag, før de begynte å spille inn programmet, og hun prøver å holde seg til den nye livsstilen, sier kilden.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Britney Stormet ut i raseri

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer