Erstattet kona med malingflekk

Arnold Schwarzenegger tok drastisk grep for å unngå å bli minnet om sitt havarerte ekteskap.

HASTEJOBB: Nålen med bildet av eks-kona Maria var dekket til med en malingsflekk da Arnold Schwarzenegger avduket sitt nye porterett mandag. Foto: Twitter
HASTEJOBB: Nålen med bildet av eks-kona Maria var dekket til med en malingsflekk da Arnold Schwarzenegger avduket sitt nye porterett mandag. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Arnold Schwarzeneggers ekteskap med Maria Shriver (58) endte i 2011 med skandale, da det ble kjent at han hadde fått et barn med familiens hushjelp.

Og minnene om bruddet er tydeligvis fortsatt tunge å bære for Arnold (67), som på den tiden var guvernør i California.

Da han mandag innviet avdukingen av et offisielt porterett av seg selv i parlamentsbygningen i  Californias hovedstad Sacramento, la de fremmøtte raskt merke til en uvanlig malingflekk på bildet.

Hastejobb

Ifølge New York Post hadde Arnold oppdaget at en nål med bilde av eks-kona var med på porterettet, og beordret den fjernet i siste liten.

VONDT BRUDD: Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver gikk fra hverandre i 2011. Foto: Stella Pictures
VONDT BRUDD: Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver gikk fra hverandre i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han var så opptatt av å fjernet det, at han ikk brydde seg om jobben ble klumsete utført, skriver avisen på sine nettsider.

Richard Granis, som jobber som guide i bygningen bekrefter tabben.

- Den personen som endret på bildet, gjorde ikke en god jobb, sier han til New York Post.

FIKK SØNN I SKJUL: Maria brøt med Arnold Schwarzenegger etter at det ble kjent at han hadde fått sønnen Joseph med hushjelpen Mildred Baena. Foto: All Over Press
FIKK SØNN I SKJUL: Maria brøt med Arnold Schwarzenegger etter at det ble kjent at han hadde fått sønnen Joseph med hushjelpen Mildred Baena. Foto: All Over Press Vis mer

Arnold og Maria var gift i 25 år og har fire barn sammen: Katherine (24), Christina (23), Patrick (20) og Christopher (16).Skilsmissen mellom Arnold og Maria er ennå ikke fullført.

Etter at han sluttet som politiker, har Arnold gjort comeback som skuespiller, blant annet i action-filmen «The Expendables 3».

LES OGSÅ: Arnold viste frem sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer