FIENDER? Lauren og Kristin ble først kjent gjennom realityserien "Laguna Beach", hvor de som oftest kranglet om gutter.
FIENDER? Lauren og Kristin ble først kjent gjennom realityserien "Laguna Beach", hvor de som oftest kranglet om gutter.Vis mer

Erstatter Lauren i "The Hills"

Den bitre ungdomsskolefienden overtar hovedrollen i serien.

SEHER.NO: Lauren Conrad (23) ble verdenskjendis etter å ha brettet ut livet sitt i realityserien "The Hills", men nå har 22-åringen imidleritid sagt at nok er nok med MTV-serien, og skal heller satse på egne prosjekter.

Ifølge USMagazine er det Kristin Cavallari (22) som skal erstatte Conrad i serien.

Både Lauren og Kristin ble først kjent gjennom MTVs realityserie "Laguna Beach", hvor et kamerateam fulgte vennegjengen gjennom High School. De to jentenes forhold var først og fremst preget av uvennskap og kranglig om gutter.

En av de som er overlykkelig over Kristins inntog, er Heidi Montag (22) og Spencer Pratt (25), som også har hatt sine krangler med Lauren.

- Jeg elsker Kristin, det var hun som introduserte meg for Spencer. Vi hadde ikke vært sammen uten henne, og hun er en av favorittpersonene mine, sier Heidi til USMagazine. 

Også Spencer, som gjennom hele serien har vært Lauren Conrads verste fiende, er glad for at Kristin tar over, og han mener hun kommer til å lage mer action på guttefronten.

- Lauren datet ikke en eneste fyr på tre år, Kristin kommer til å date tre om dagen!

Spencers søster, Stephanie derimot, er ikke like sikker på om det er noen god idé å la Kristin komme inn i varmen.

- Jeg er livredd! Hun er ingen Lauren Conrad...Og hun elsker drama og jentekrangler. Jeg så henne på "Laguna Beach", og nå blir jeg faktisk litt skremt!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.


LES OGSÅ: - Dette er mykporno!