Sophie Elise og Anniken Jørgensen:

Ernas beskjed etter kysse-sjokket

- Man skal begrense antall kjærester.

LOVLIG KYSS: Erna Solberg ble spurt om hva hun mener kyssebilde som bloggeren Sophie Elise la ut på Instagram nylig. Video: Dagbladet TV Vis mer
Publisert

Lørdag kveld og videre på søndag har flere gått hardt ut mot bloggerne Sophie Elise Isachsen og Anniken Jørgensen. Duoen delte et kyssebilde på Instagram, og ble av flere anklaget for å bryte smittevernreglene. De to bor ikke sammen, og burde derfor holde minst en meters avstand.

Ingeborg Senneset, Marna Haugen og Mads Hansen var blant dem som reagerte sterkest. Førstnevnte kalte stuntet «respektløst og trist» - en mening hundrevis i kommentarfeltet under bildet også har støttet opp under.

Jørgensen ville ikke kommentere kritikken, mens Isachsen har forsvart publiseringen. Nå har debatten rundt kyssebildet nådd landets høyeste hold. I et intervju med Dagbladet forteller Erna Solberg at hun synes fint lite om folk som ikke følger rådene fra myndighetene.

- Skal holde avstand

Det var under en direktesendt spørsmålsrunde med Dagbladet TV at Solberg svarte på spørsmålet om influensernes kyss. Hun fikk se det omtalte bildet, og sa følgende på spørsmål fra programlederen:

- Jeg mener jo at folk må få lov til å kysse hverandre så lenge de er i samme kohort og er kjærester. Jeg vet ikke hvem hun kysser på dette bildet, og man skal kunne ha kjæreste her i livet. Men det er sånn at man skal begrense antallet kjærester man har, sier Erna Solberg, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer