Erna Solberg overrasket på Instagram:

Erna Solberg dukket opp i «Game of Thrones»-klær

Statsministeren kaster seg på populær trend.

TV-GLAD: Erna Solberg har ved flere anledninger hyllet store, internasjonale serier. Nå er det HBO Nordic-serien «Game of Thrones» som fenger statsministeren. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TV-GLAD: Erna Solberg har ved flere anledninger hyllet store, internasjonale serier. Nå er det HBO Nordic-serien «Game of Thrones» som fenger statsministeren. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det er sommer og sol i store deler av landet, men for statsminister Erna Solbergs (56) (H) del kunne det nesten like gjerne vært vinter og bitende kulde. I hvert fall om vi skal tro hennes nyeste oppdatering på Instagram.

Statsministeren, som ikke er fremmed med å erklære sin kjærlighet til både norsk og internasjonal kultur - deriblant tv-serier, har nemlig brukt det sosiale mediet til å hylle tv-serien «Game of Thrones».

Erna har laget seg en såkalt BitEmoji, en slags tegneserieversjon av seg selv for bruk i sosiale medier. Den har hun basert på rollefiguren «Jon Snow» fra den store serien.

Til Seoghør.no forteller Erna bakgrunnen for valget av karakter.

- Jeg er jo så fan av Game of Thrones og jeg synes denne var morsom. Jeg gleder meg til ny sesong selv om det nok blir lite tid til å se på serier denne sommeren og høsten siden det er valgkamp, forteller Statsministeren.

Hyller serie

Karakteren - som spilles av Kit Harrington en hovedkarakter i alle sesongene, og er kjent for sine store pelser, mørke skjegg og vanvittige overlevelsesevne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer